Kim Haakt

Standnummer Tafel 4

Alleen op zaterdag aanwezig

Toen ik in 2019 begon met haken, duurde het niet lang voordat ik mijn eerste mandala haakte. Ik was meteen verkocht en tegenwoordig ontwerp ik mijn eigen mandala haakpatronen. Mijn doel is om iedereen te laten zien hoe ontspannend en plezierig het haken van mandala’s kan zijn. Het is makkelijker dan je denkt! Mijn haakpatronen zijn geschikt voor ieder niveau, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt.

Naast mijn webshop waar ik mijn (digitale)haakpatronen verkoop, deel ik op mijn blog handige tips voor iedereen die graag mandala’s haakt of wilt beginnen.

Kom gezellig langs op de beurs en ontdek de wereld van mandalahaken. Ik sta klaar om je te inspireren en je te laten zien hoe je je eigen unieke mandala kunt maken. Zie ik je daar?

Ben je zoek naar een mooie decoratie voor je huis of een ontspannend project om aan te werken? Volg dan mijn workshop mandala’s haken! Tijdens de workshop gaan we een mandala van 30 centimeter haken en leer ik je de basics van mandalahaken. Hoe begin je en hoe haak je in het rond? Je ontvangt instructies om je op weg te helpen met het haken van de mandala.

Na de workshop heb je voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig een mandala te haken en eventueel je mandala verder thuis af te maken als dit tijdens de workshop niet lukt.
Het patroon (geschreven en diagram), garen en een ring van 30 centimeter zijn inbegrepen. Het is handig als je je eigen haaknaald meeneemt (2,5mm of kleiner als je los haakt, of groter als je strak haakt), maar ik zorg dat er ook een aantal haaknaalden zijn die je kunt lenen.
Kennis van basissteken (vasten, lossen, stokjes(samenhaken)) is nodig om aan deze workshop deel te kunnen nemen.