Huisje van Katoen

Huisje van Katoen
Standnummer 012

Huisje van Katoen staat voor inspiratie voor alles wat je met draad kunt doen. Het wordt in deze tijd voornamelijk toegepast met haken, macramé en breien. Het gerecyclede katoen is verkrijgbaar in 2 maten, M (circa 2mm) en XL (circa 4mm)

Waar is dit garen in het bijzonder geschikt voor?
Homedeco zoals vloerkleden (Floor, Cato, Susannah en Jolie), kussens, manden, kroonluchters en wandkleden, maar ook tassen en knuffels zijn toffe projecten met dit garen.

Barbante is een garen dat 100% gerecycled is. Het wordt niet opnieuw geverfd en niet chemisch gereinigd. Supergoed voor het milieu dus! Doordat het garen niet opnieuw geverfd wordt, kan het zijn dat er wat kleurverschil zit in de verschillende batches. Het garen heeft een hele stoere uitstraling, maar is tegelijk erg zacht. Hierdoor haakt het heerlijk. Het beste van twee werelden dus; een stoer, chunky garen dat tegelijkertijd fantastisch haakt. Daarnaast blijft het garen mooi bij gebruik. Onmisbaar bij home-deco!

Kom vooral een kijkje nemen op de beurs, want ik heb veel mooie patronen (normaal betaald nu gratis bij aanschaf van het garen) en veel  betaalbare DIY macramé pakketjes bij me.