Huisje van Katoen

Huisje van Katoen
Standnummer 011

 

Huisje van Katoen staat voor Haak inspiratie, mooi en duurzaam haakkatoen in prachtige kleuren. Haakkatoen voor woondeco, vloerkleden (Floor en Cato) gehaakte knuffels, sjaals, tassen, kussens en woonplaids. Alles kan je maken van dit mooie stevige katoen met een matte uitstraling. Vooral stoer dus.

De eerste keer dat ik (Yvonne) dit garen in mijn handen had was het liefde op de eerste gezicht. Ik was direct geïnspireerd en ik wil jou ook graag inspireren met dit prachtige garen.
Barbante is een garen dat 100% gerecycled is. Het wordt niet opnieuw geverfd en niet chemisch gereinigd. Supergoed voor het milieu dus! Doordat het garen niet opnieuw geverfd wordt, kan het zijn dat er wat kleurverschil zit in de verschillende batches. Het garen heeft een hele stoere uitstraling, maar is tegelijk erg zacht. Hierdoor haakt het heerlijk. Het beste van twee werelden dus; een stoer, chunky garen dat tegelijkertijd fantastisch haakt. Daarnaast blijft het garen mooi bij gebruik. Onmisbaar bij home-deco!

Kom vooral een kijkje nemen want ik neem heel veel inspiratie mee én ik heb de leren labels van de Haakfabriek bij me.

blogger-glossy-icon