Buro Vossen

Puk Vossen
Standnummer 051

Ik ontwerp brei- en haakpatronen en geef workshops in wolwinkels en privé). Daarnaast verzorg ik de sociale media voor wolwinkels, ondernemers en evenementen in de brei- en haakwereld.

Ik brei en haak zolang ik me kan heugen. Sinds 2004 doe ik dit professioneel en een leven zonder garen en kleur kan ik mij niet voorstellen. Het mooie van met je handen werken is dat het grenzeloos is, je leert altijd weer iets nieuws, en er zijn zoveel technieken en mogelijkheden! Ik maak het liefst mooie, sterke ontwerpen die praktisch zijn.

Op zaterdag beman ik samen met Miriam Tegels de testtafel  met KnitPro materialen en gereedschappen. Aan de hand van demonstraties van verschillende haak- en breitechnieken ga ik graag met de bezoekers in gesprek over het juiste gebruik van de KnitPro materialen. Vervolgens wijzen wij de bezoekers van KNIT&KNOT  op de aanwezige standhouders die deze KnitPro materialen verkopen. Miriam Tegels Guinness World Recordholder Fastest Knitter is donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig ik ben zelf op zaterdag 6 april aanwezig aan de KnitPro testtafel .