Signora Anna

Signora Anna
Standnummer 060

Signora Anna houdt zich bezig met textiel.

Begonnen als klein atelier voor het vermaken van kleding. Uitgegroeid tot een volwaardig atelier waar ook brei- en haakgarens te koop zijn van de merken: ONline Garne, Hjertegarn, Schagenmayer etc. Naast garens is sinds 2018 het atelier de officiële producent van het kinderkledingmerk ©Kukelure. Een kledingmerk wat zich onderscheidt in een hoge kwaliteit en 100% kindvriendelijk. Als deskundigen bepalen kinderen mee hoe de collectie eruit komt te zien. ©Kukelure is gemaakt vóór kinderen en niet dóór kinderen . Sinds kort zijn wij aan het experimenteren om haak- en breiwerk te combineren met naaiwerk. Kom op onze stand eens kijken hoe we dit doen.

Wat maakt het bedrijf zo speciaal:
Wij staan open voor onze klant en proberen vooral mee te denken. Meer dan 50 jaar ervaring in naaiwerk en tel daar meer dan 17 jaar ervaring in breien en haken en je hebt een unieke combinatie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de nieuwe generatie weer leert handwerken en naaien. Vandaar dat we zijn gestart met een speciaal programma van Dress your Doll. Een leuke manier om kinderen (zowel jongens áls meisjes) weer met naald en draad te laten werken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontstaan van het bedrijf:
Sinds juni 2000 zijn moeder en dochter begonnen aan een groot avontuur. Een opdrachtgever heeft ons over het streepje geduwd en een inschrijving bij de KvK was een feit. Sinds die tijd zijn vele trouwjurken, nieuwe ritsen in broeken, bollen wol en allerlei aanverwante artikelen door onze handen gegaan. Signora Anna begon met één collectie van Phildar wol en is langzamerhand uitgebreid tot wat het nu is. Samenwerken is een belangrijk begrip in ons woordenboek en wij steunen daarom diverse doelen. In de hoop de wereld een beetje mooier te maken.