Stichting Phéron

Standnummer tafel 4a

Haak mee voor Stichting  en lever uw mooie haakwerk in op de beurs!

Stichting Phéron helpt ouders en naasten te steunen en in beweging te brengen bij het verlies en afscheid van hun baby.

Dat doen ze door het geven herinneringsboxen (in plaats van geboorte/blije dozen) aan de kraamafdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Onder begeleiding worden deze dozen aan de ouders van de overleden baby gegeven.

Een van de items die in de box zit is een klein gehaakt knuffelduo. Een knuffeltje blijft bij de ouders en een identiek knuffeltje gaat met de overleden baby mee. Zo is er altijd een verbinding… ❤

Deze knuffeltjes worden allemaal met de hand gehaakt. Alleen dit jaar zijn er al 1000 knuffelduo’s nodig. Wilt u meehelpen? Of bent u nieuwsgierig? U bent van harte uitgenodigd voor de “Haken voor Stichting Phéron” Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/278898839199022/

Neem uw knuffelduo’s mee naar de Knit en Knot en lever uw knuffelduo’s in bij Marlaine (stand 042). Handig! ? Na de Knit en Knot kunt u gebruik maken van een inzamelpunt bij u in de buurt.

Op zondag zijn wij zelf aanwezig op tafel 4a. Daar kun je aanhaken en samen knuffelduo’s maken. Haaknaalden en garens zijn aanwezig!

Ps. Bezoek ook de website en lees over Stichting Phéron:  http://stichtingpheron.nl/