Stoffen en Stiksels

Stoffen en Stiksels
Standnummer 008

Jaren terug was handwerken nog tuttig en oubollig maar tegenwoordig is het weer helemaal hip om zelf je unieke creaties te maken en te dragen.

Bij Stoffen & Stiksels vind je diverse moderne stoffen voor zowel kleding als hobby, fournituren, een zeer uitgebreide collectie haakkatoen & breiwol, diverse haak- en breiboeken, hippe applicaties, diamond painting pakketten, accessoires en diverse cadeauartikelen.

Tevens bieden wij een uitgebreid aanbod naailessen en diverse workshops, van leren haken tot haken voor gevorderden, porselein stippen, leren breien, sokken breien of … het kan bij ons allemaal!

En dan is er nog het naaicafé om inspiratie op te doen, vragen te stellen en onder begeleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. U bent van harte welkom om te komen haken, breien of naaien.

Heeft u ons haak- en breicafé al ontdekt ? Gezellig samen haken en breien onder het genot van een kopje koffie of thee. Je neemt zelf je haakwerkje mee of schaft iets aan bij ons in de winkel en start aan iets nieuws..

Regelmatig bezoeken wij vakbeurzen in binnen- en buitenland om zo nieuwe ideeën op te doen en op de hoogte te blijven van alle trends, dus hou onze site in de gaten.

 

Naar KNIT&KNOT nemen we mee:
Haak en breipakketten, diverse hippe merken en ontwerpen.
Durable, Borgo de Pazzi, Schachenmayr, WoolAddicts en nog véél meer !