Strikks

Standnummer 014

STRIKKS is dé plek voor de breimachine. In onze inspirerende studio in Maastricht bieden wij alles om jou te helpen je favoriete kledingstukken te breien.

Tijdens Knit en Knot kun je kennis maken met de breimachine. We geven dan korte introductieworkshops van 1 uur. Je leest er alles over op de pagina Activiteiten van deze website.

Wij geven BREICURSUSSEN op de breimachine voor beginners én gevorderden. In kleine groepen in onze designstudio of privélessen. En dat kan ook online! Neem een voorproefje in de korte workshops die we geven op Knit en Knot.

Wij ontwerpen BREIPATRONEN, speciaal voor de breimachine. In elke moeilijkheidsgraad en voor elk lichaamstype. Onze patronen bevatten heldere uitgebreide beschrijvingen en zijn te koop in pdf-vorm. Op Knit en Knot vind je een rek met alle modellen.

Wij maken BREIKITS, speciaal voor de breimachine. Het complete pakketje met patroon en garen, zodat je direct aan de slag kunt. Tijdens Knit en Knot hebben we een aantal breikits bij ons.

Wij verkopen BREIGAREN speciaal voor de machine, een duurzame en diervriendelijke wol/alpaca. Tijdens Knit en Knot hebben we al onze kleuren op voorraad op cones van 330-470-980 gram. Eventueel koop je eerst een kleurkaartje.