Sugaridoo

Standnummer 069

Sugaridoo ontwerpt moderne en vrolijke patronen voor het haken van amigurumi. Alles wat je nodig hebt voor het haken van de leukste knuffels vind je bij Sugaridoo, van oogjes tot vulling, van haaknaalden tot granulaat. Om het haken extra leuk te maken hebben we maar liefst 100 kleuren haakkatoen van Yarn and Colors op voorraad. De Sugaridoo patronen zijn zowel als pakket als los te verkrijgen, zodat je je eigen kleurtjes garen er bij kunt zoeken. Aan jou de keus!

Over het karakter van Yarn and Colors:
Alle garens zijn altijd gebaseerd op het unieke kleurengamma van Yarn and Colors. Deze bestaat uit 100 kleuren die de basis vormen voor alle garens. Zo combineer je niet alleen de kleuren, maar ook gemakkelijk de garens.

 

Zelfs de regenboog heeft niet zoveel kleur.
Met veel trots presenteert Yarn and Colors haar uitgekiende collectie. Deze wordt met zorg geselecteerd, waarbij zoeken naar de échte musthaves en laatste trends centraal staat. Zo bieden wij meer dan alleen de rode draad en ben je het hele jaar door voorzien van passende garens.

Wij zoeken naar wat jij wilt.

 Over het garen Must-have van Yarn and Colors:
Waar worden haak- en breisterren nu echt vrolijk van? Wij hebben het antwoord: een echte Must-have van 100% gemerceriseerd katoen in 50 gram. Maar om hier nog een schepje bovenop te doen, heeft de Must-have maar liefst 100 kleuren!

En wat je allemaal kan doen met dit garen? Eigenlijk alles! Zo maak jij bijvoorbeeld kleding, accessoires, home-deco, amigurumi, speelgoed, knuffels en ga zo maar door.

Kortom, een echte Must-have voor als je van haken of breien houdt!


200-bunny1_72200-bunny2_72200-bunny4_72

 

 

 

 

200-cactus-chloe_72200-cactus-lang200-cactus2_72275-must-have-minis

 

 

275-must-have 275-product-range 275-super-must-have

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[gdlr_icon type=”fa-youtube-square” color=”#bb0000″ size=”25px”]