Tessa van Riet

Woolytoons
Standnummer 047

Mijn naam is Tessa van Riet-Ernst, ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van drie kinderen. Ik woon in Alphen aan den Rijn en ik ben volledig verslaafd aan haken.

In 2005 heb ik van mijn oma de basis steken van het haken geleerd. Door gebrek aan leuke Nederlandstalige patronen ben ik mijn eigen patronen gaan ontwerpen. Daarna ben ik me volledig gaan richten op het ontwerpen en schrijven van haakpatronen, en sinds 2011 is mijn werk bekend onder de naam Woolytoons. Ik blijf het wonderlijk vinden om te ervaren dat je van een simpel bolletje wol een beestje kunt maken met een uniek uiterlijk en zelfs een eigen karakter. Haken is voor mij zowel mijn fulltime job als mijn hobby. Het mooie is dat ik dit werk heerlijk van uit huis kan doen zodat ik ook al het moois van mijn veel te snel opgroeiende kinderen kan mee maken.

Ik ben op zaterdag 7 april te vinden in de stand van Scheepjes auteurs bij de activiteitentafels. 

Hier signeer ik o.a. mijn nieuwe boek  Woolytoons Knuffeldekens. Een deken en een knuffel in één en dan nog superzacht ook! De gezellige knuffeldekens van Woolytoons zijn natuurlijk erg leuk voor kinderen, maar denk ook eens aan dementerende ouderen of een andere doelgroep die je heel blij zou kunnen maken met zo’n zoete knuffeldeken. Je kunt de dekens omarmen, slepen, knuffelen, kroelen en er heerlijk mee op de bank zitten

Als je meer van mijn werk wilt zien kijk dan even onder het kopje portfolio of volg me via Facebook, Instagram en Pinterest.

 

 


 

blogger-glossy-icon