Umh creaties

UMH Creaties
Standnummer 048

UMH Creaties

Graag stel ik me even voor, mijn naam is Joke en ik ben de eigenaresse van UMH Creaties.

Ik maak textielproducten en voornamelijk van machinaal vilt. Dit vilt is in alle kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Of je nu een persoonlijke tas, etui of dergelijke wilt, bijna alles is mogelijk. Een creatieve uitdaging ga ik namelijk niet uit de weg.

Sinds 2016 ben ik actief als onderneemster, hiervoor was ik altijd al bezig met textielproducten.

Wat begon met het namaken van een kunststof tas als een vilten tas, kreeg al snel een vervolg naar meerdere handgemaakte items. Ondertussen is hieruit een hele UMH collectie tot stand gekomen, van “tassen met alles wat erin past”. Denk hierbij aan; mini shoppers, iPhone hoesjes, etui’s, notitieblok- en boekomslagen, hoesjes voor je mooiste bril of pennen, haak etuis en wat je verder kan bedenken.

Inmiddels krijg ik bijzondere aanvragen van cadeaus voor het personeel tot een persoonlijk ontwerp.
Zo bijvoorbeeld een persoonlijk haak-hoesje voor de kleurrijke ‘Kaatje Maakt’, een naam die jullie vast wel bekend in de oren klinkt. De creaties van UMH kan je naast mijn website ook sinds een aantal jaren terugvinden bij ‘By Philon’ de wolwinkel van Berkel-Enschot. De producten die hier terug te vinden zijn, zijn dan aangepast aan de wensen van klanten van ‘By Philon’.

Ga vooral eens langs om te kijken wat er allemaal ligt. Alle creaties worden door mij persoonlijk ontworpen en gemaakt naar de persoonlijke wensen van de enthousiaste klant. Super trots en blij ben ik met ieder eindresultaat.

Graag maak ik de bezoekers van KNIT&KNOT ook blij met mijn producten, vandaar dat ik ook dit jaar weer een eigen plaatsje op deze leuke beurs heb. Zie ik je daar?

Creatieve groetjes,

Joke