UMH Creaties

Standnummer 022

UMH Creaties

Graag stel ik me even voor: ik ben Joke Linssen eigenaresse van UMH Creaties.

Ik maak textielproducten en voornamelijk van machinaal vilt. Dit vilt is in 21 kleuren en daarom is er voor iedereen altijd wel een keuze. Voor een persoonlijke tas, etui of wat er gewenst wordt. Bijna alles is mogelijk, want ik hou wel van een creatieve uitdaging.

Dit doe ik al sinds 2016, als onderneemster. Daarvoor was ik ook altijd al bezig met textielproducten. Maar, wat begon met het namaken van een kunststof tas, naar een vilten tas, kreeg al snel een vervolg voor meerdere handgemaakte items.
Van het een kwam het ander en zo kwam er een hele UMH collectie tot stand van “tassen met alles wat erin past”. Je kan dan denken aan, projecttasjes, iPhone hoesjes, etuis, boekomslagen, hoesjes voor je mooiste bril of pennen, haaketuis ed. Uiteindelijk, gaan alle items door mijn handen, dit alles bedenk en maak ik alleen in m’n atelier, met hier en daar soms een persoonlijk overleg. Super trots en blij ben ik met het eindresultaat.

Graag maak ik de bezoekers van de KNIT&KNOT SummerSpecial ook blij met mijn producten. Je kunt me vinden op de stand van By Philon.

Creatieve groetjes,
Joke