Wendy’s Home Collection

Wendy van Delden
Standnummer 046

Wendy van Delden ontwerpt onder haar label ‘Wendy’s Home Collection’ haar bekende ‘Keep it  Simple Haakpatronen. Met haar ‘Keep it Simple’-methode onderscheidt Wendy zich duidelijk: heldere basispatronen, alle steken in naam helemaal uitgeschreven, waardoor je haakpatroon niet in een puzzel verandert, die je eerst moet gaan oplossen. Van ieder patroon is een diagram gemaakt, zodat het ook voor de visueel ingestelde haakster fijn werken is. Sinds 2016 inspireert Wendy op het internet al duizenden haaksters.

Een boek kon dan ook niet uitblijven. Het boek ‘The Spring Collection’ is het schrijfdebuut van Wendy van Delden

Een boek vol haakpatronen en inspiratie, waarin de eigen herkenbare stijl van Wendy duidelijk zichtbaar is. In dit boek laat zij je alle mogelijkheden, tips en trucs zien om alle patronen in jouw eigen stijl te maken. Wendy verkoopt haar patronen online en geeft de Masterclass ‘Keep it Simple haken’ in Nederland en België.

Nu dus ook bij KNIT&KNOT.

Op zondag  8 april geeft Wendy een hele gave masterclass ( check de workshops) en is ze ook aanwezig in de stand van de scheepjes auteurs ( bij de activiteitentafel). Kom je gezellig langs? Wil je het boek The Spring Collection aanschaffen? Wendy signeert deze graag voor je.  In de middag een hele gave masterclass!! Haak ook aan…..

 

Volg je de masterclass ga naar het menu Workshop om je in te schrijven:37,50

Wat krijgt men voor dat bedrag?: In deze 2,5 uur durende masterclass ‘Haken volgens de Keep it Simple methode’ neem ik je mee op reis in mijn creative wereld van kleur, mooie garens en ongekende mogelijkheden. Ik leer je meerdere technieken die ik heb gebruikt in mijn boek ‘The Spring Collection’. Deze technieken komen samen in een uniek project wat nog nergens verschenen is en waarvan het patroon ook niet in het boek staat. Aan het eind van deze masterclass kijk je met een andere blik naar garens en alle mogelijkheden daarvan. En ben je in staat om jouw eigen unieke haakprojecten vorm te geven, door het gebruik van de geleerde technieken. Wil jij je creatieve horizon verbreden? Dan mag je deze masterclass niet missen.

Deze masterclass is inclusief een uniek haakdagboek t.w.v. 10,- incl. patroon, cursusmateriaal, koffie/thee, excl. garen.

Uiteraard kun je tijdens KNIT&KNOT Wendy’s nieuwe boek ‘The Spring Collection’ tijdens KNIT&KNOT ook “gesigneerd” aanschaffen