Werkstatt Eisinger

Leslie Eisinger
Standnummer 32
 Werkstatt Eisinger is het atelier van Leslie Eisinger. Leslie Eisinger is afgestudeerd modeontwerper. Na haar studie aan de Koninklijke Academie in Den Haag is heeft ze zich toegelegd op breien en haken. Haar ontwerpen zitten goed in elkaar, ze zijn goed doordacht. Ze zijn meestal eenvoudig om te volgen en het effect is groots.

In januari 2018 heeft ze MEgurumi gelanceerd. Dit is een patronen-generator voor amigurumi-poppen. Hiermee stel je zelf online een pop samen en het patroon wordt vervolgens online gegenereerd. De poppen zijn niet zomaar poppen, het kunnen hele personages worden. Dus je zou hiermee een pop van jezelf kunnen maken. MEgurumi is ‘s werelds eerste amigurumi-generator, dus een echte innovatieve primeur van Nederlandse bodem.

 

MEgurumi is ook het product dat mee gaat naar de KNIT&KNOT Beurs. Kom de dieren en poppen in het echt bekijken en probeer het zelf uit. Ook de patronen van de dieren gaan mee en zijn tijdens de beurs aan te schaffen. MEgurumi is het merk. Tijdens de beurs worden coupons verkocht (voor een beursprijs), deze zijn online te verzilveren voor een MEgurumi-patroon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


blogger-glossy-icon