Yarn on the rox

Yarn on the rox
Standnummer 030

Yarn on the rox 

Yarn on the Rox is een kleinschalige wolwinkel gespecialiseerd in duurzame garens. Garens van Yarn on the Rox houden niet alleen rekening met de juiste behandeling van de dieren, maar ook met een eerlijk loon voor de mensen die eraan hebben meegewerkt en bij de geverfde garens is er rekening gehouden met de schadelijkheid. Een deel van de garens is met de hand gesponnen van schapenwol uit eigen land. Deze schapen kennen we persoonlijk en we weten dat ze goed behandeld worden.

Yarn on the Rox heeft dus aandacht voor mens, dier en milieu. Een lokale wolwinkel die werkt met GOTS gecertificeerde wol

De merken die ik bij me zal hebben zijn vooral: BC garn Shetland, Kremke Soul Wool Karma Cotton en dan mijn eigen merken Aika (100% alpaca), Yumi (yak met zijde combi) en Hikaru (merino met cashmere).

Daarnaast heb ik op de KNIT&KNOTde grabbags bij me. Dit zijn tasjes met minimaal 300 gram aan bijzondere garens. Er kan van alles inzitten, zoals alpaca, yak met zijde maar ook gerecycled textielgaren. Ik noem het een proeverijtje aan wol.

Ik heb deze grabbags ook bij me in spin variant.

Tot ziens op KNIT&KNOT