Aanhaakproject

Steef

Aanhaakproject

Steef

Haak aan bij Steef

Hoi hoi,

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Steef een hakende man. Vele mensen kunnen mij misschien wel kennen van ‘Haak er op los’. In Tilburg en omstreken word ik ook wel de ‘Brabo haker’ genoemd.

Vier jaar geleden heb ik de wereld van handwerken ontdekt en dan vooral het haken. Sindsdien gaat er geen dag voorbij zonder te haken. Sinds kort maak ik ook patronen voor KNIT&KNOT. De welbekende placemats zijn uit mijn haaknaald gekropen. Verder help ik mee bij de KNIT&KNOT beurzen zowel vóór als àchter de schermen. Hopelijk tot op het KNIT&KNOTVerwennement en ik zou zeggen haak gezellig aan bij mij!

Creatieve groet, Steef


Al meer dan een jaar heeft Corona de hele wereld in zijn greep. Al onze vrijheden zijn ons zo’n beetje afgenomen. Dus ook al even geen KNIT&KNOT beurs meer.

We weten allemaal dat draad verbindt en dat hebben we zo nodig in deze onwerkelijke tijd. Dus heerlijk dat we met het KNIT&KNOT Verwennement de draad weer mogen oppakken en doen wat ons het meest verbindt: samen handwerken, al is het nu nog maar in een kleine groep.

Haak aan bij dit project, dat ik heb bedacht. Met elkaar maken we een boom, die staat voor geluk, dankbaarheid en vrijheid. Deze boom komt vol te hangen met allerlei symbolen. Het klavertje vier mag niet ontbreken, net zoals het lieveheersbeestje, hartjes, vlinders en vogeltjes. Voel je vrij om er je eigen invulling aan te geven, of een patroon te volgen.

En als we dan eindelijk weer bij elkaar mogen komen op een ‘normale’ KNIT&KNOT beurs, krijgt deze boom zeker een mooi plekje als blijvende herinnering.