Amilishly – Alexa Boonstra

Tapestry Paasei haken

Amilishly – Alexa Boonstra

Tapestry Paasei haken

Workshop Tapestry Paasei haken

In deze workshop gaan we aan de slag met het haken van tapestry in het rond en omdat het bijna Pasen is, gaan we dit doen in de vorm van een Paasei. De Tapestry techniek in het rond wordt ook gebruikt bij het haken van Amilishly haar amigurumi poppen en is echt een leuke techniek om je tanden in te zetten. In maximaal één uur krijg je uitleg over het haken van Tapestry in het rond, evenals kleurwisselingen in haakwerk en begin je met het haken van je Paasei. Het patroon en materiaal krijg je mee naar huis, de haaknaald is NIET inbegrepen.


Dag: Donderdag en Vrijdag


Aanvangstijden: Doorlopend


Tijdsduur: 1 uur


Docent: Alexa Boonstra


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Nee, de workshop vindt doorlopend plaats, dus als er plaats is aan tafel mag je aanschuiven.


Kosten: € 12,50


Wat krijg je voor dit bedrag?

Voor dit bedrag krijgt de deelnemer een workshop van een uur waarin alle vragen gesteld kunnen worden over de tapestry techniek, een patroon voor het haken van het paasei, twee bollen Yarn&Colors Charming en vulmiddel


Moet je zelf nog iets meenemen: Neem een haaknaald mee waarmee je fijn haakt. De Paasei kan gehaakt worden met de volgende maten: 2.0-4.5mm. Neem wanneer je heel los haakt liever een maat kleiner (extra) mee en wanneer je heel strak haakt een maat groter (extra) mee.


Is er basiskennis nodig: Er is basiskennis nodig van haken in het rond en het haken van vasten


Maximaal aantal deelnemers: 6-8 personen


Tafel: 1AB