By Philon

Saskia Gianotten

By Philon

Saskia Gianotten

Workshop 1: Kanten kraagje haken

Gefascineerd bladert Saskia van By Philon regelmatig door de haakboekjes uit de erfenis van haar oma. We kennen allemaal de mooie kleedjes die wij nu als mandala aan de muur hangen, maar bij de kanten kraagjes zwijmelt Saskia weg.

Voor het KNIT&KNOT Verwennement ontwierp ze een kanten kraagje, die jij kan gaan maken tijdens de workshop, om jouw casual outfit een sjieke twist te geven!

Meenemen: Bij het kraagje haken heeft de deelnemer een haaknaald 2 mm of 2,5 mm, een schaartje en een stopnaald nodig. Neem deze dus zelf mee.

 

 

 

 

 

 


Workshop 2: Steekmarkeerders

Even die haaknaald en breinaalden aan de kant om met ander gereedschap te werken! Maak de mooiste steekmarkeerders van Tsjechische glaskralen tijdens deze workshop gegeven door Saskia van By Philon

 

 

 

 

 

 

 


Workshop 3: Punchen

In samenwerking met Golden Fleece Carders geeft Saskia van By Philon een workshop “Boeketje punchen”. Met de Prato Merino en een punchnaald ga je op een linnen/viscose ondergrond een paar punchtechnieken uitproberen, om er een leuk boeketje bloemetjes mee te maken.

Meenemen: Voor het punchen is het handig als de deelnemer een schaartje en een stopnaald meeneemt.

 

 

 

 


Docent: Saskia Gianotten


Over @By Philon

By Philon is een kleine, lokale wolwinkel in Berkel-Enschot (Molenstraat 24) gerund door Saskia Gianotten. Voornamelijk richt Saskia zich op de haakster, maar de breister weet haar ook te vinden. Sinds september 2020 is de winkel meer dan verdubbeld in oppervlakte: op 80m2 vind je een compleet assortiment om in jouw haak- en breibehoefte te voorzien.

De aandacht wordt getrokken door de kasten met 101 kleuren Must-Have en Epic van Yarn and Colors, de vele soorten betaalbare garens van Lammy Yarns en de zachte Australische merinowol van Golden Fleece Carders. En niet te vergeten: het eigen garenmerk Studio By Philon: handgeverfde strengen in mooie kleurconcepten. Haaknaalden, breipennen en allerlei andere benodigdheden en boeken ontbreken ook niet. Laat je verrassen door de kleuren en inspireren door de garens en vele voorbeelden in de winkel. www.byphilon.nl

Kleurig is wat de winkel van By Philon op het verwennement zal zijn. Saskia neemt het volgende mee:

  • De mooie handgeverfde strengen van Studio By Philon
  • van Yarn and Colors: alle 100 kleuren Must-Have en Must-Have mini, een klein assortiment Baby Fabulous en Epic. Ook accessoires zoals schaartjes in matte black en rosé gold en haaknaalden in rosé gold.
  • Van Golden Fleece Carders: Prato Merino, Cotton Earth en punchbenodigdheden
  • van Lammy Yarns: Rio Multi en het kleurrijke en superzachte acryl Baby Bee
  • een klein assortiment haak- en breiboeken
  • assortiment haak- en breinaalden en andere accessoires
  • leuke haak- en breipakketten