Draad en Praat

Cactus haken

Draad en Praat

Cactus haken
facebook-icon pinterest-icon instagram-icon
info@draadenpraat.nl

Cactus haken

De plantentrend is op dit moment misschien wel groter dan ooit! Het is zo fijn om groen in huis te hebben, het geeft ons energie en maakt ons blij. Al dat groen vraagt natuurlijk wel wat liefde en aandacht en omdat dat niet bij iedereen lukt, heb ik een perfect alternatief. Je kunt het groen namelijk ook haken, zoals deze toffe cactus. Je hoeft hem geen water te geven, hij prikt niet en je hoeft ook niet bang te zijn dat hij doodgaat. Hoe makkelijk is dat, je hoeft hem alleen maar even te haken.

In mijn nieuwe boek Happy Living vind je meerdere cactus patronen en tijdens Knit&Knot in Tilburg op 7 april kun jij gezellig aanschuiven aan de draad en praat… tafel om zo’n toffe cactus te haken. Tijdens de workshop krijg je al het materiaal om zo’n leukerd voor thuis te maken, inclusief het garen, het patroon en de terracotta pot (haaknaald 4 mm neem je zelf mee of leen je tijdens de workshop). Schuif gezellig aan als jouw thuis ook wel wat happy cactussen kan gebruiken 🙂

De workshop duurt 2 uur en kost 15 euro. Tijdens de workshop krijg je uitleg over het haken en kun je al je creatieve vragen kwijt! Ook als je beginnend bent of misschien zelf nog nooit hebt gehaakt kun je meedoen! Schrijf je meteen in om verzekerd te zijn van een plekje.


Dag: Zaterdag 7 april


Tijd: 10.30 uur


Tijdsduur: 2 uur


Docent: Lisanne Multem


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Ja, om zeker te zijn van een plaats aan de gezellige tafel en als er veel inschrijvingen zijn, dan wordt er eventueel een tweede workshop gegeven. Gebruik om in te schrijven de button hieronder.


Kosten: € 15,–


Wat krijgt men voor dat bedrag?: Eigenlijk alles wat je nodig hebt. Een haaknaald 4mm graag zelf meebrengen en anders kun je hem lenen. Zie de omschrijving hierboven.


Moet je zelf nog iets meenemen: Een haaknaald 4mm als je die hebt. Anders is hij voor de workshop te leen.


Is er basiskennis nodig: Ook mensen die nog nooit gehaakt hebben zijn van harte welkom. Lisanne helpt je heel graag.


Standnummer: 019


Inschrijven: Verplicht, gebruik hiervoor onderstaande button,

Schrijf je in