De Amsterdamse Steek (3) – Ditte

Eerste hulp bij breiproblemen

De Amsterdamse Steek (3) – Ditte

Eerste hulp bij breiproblemen

Breidokter Ditte: Eerste hulp bij breiproblemen.

Of je nu een steek hebt laten vallen, een fout in de eerste naald van jouw patroon hebt gemaakt, je trui niet past, je een voorraad wolletjes hebt liggen waar je geen raad mee weet, ergens middenin een project gestrand bent en niet meer weer of en hoe je het af wilt maken….onze breidokter Ditte denkt graag met je mee. Ditte is een zeer ervaren en erg goede breister die een ongelooflijk repertoire aan verschillende breitechnieken op hoog niveau beheerst. Ze loopt al een aantal jaar mee als breidokter en staat bekend om haar enthousiasme en eindeloze geduld. De vraag kan voor haar niet ingewikkeld genoeg zijn, ze vindt het superleuk om met jou mee te denken.

Neem je probleemproject mee naar de KNIT&KNOT en schuif aan bij Ditte. Naast een stapel gebreide voorbeelden neemt ze ook haar collectie naslagwerken mee.

Ditte zit er op donderdag, vrijdag en zaterdag. Als ze haar pauze neemt zet ze een bordje op de stand waarop je kunt zien vanaf hoe laat het spreekuur weer begint.


Dag: Alle dagen


Aanvangstijden: doorlopend (Als ze haar pauze neemt zet ze een bordje op de stand waarop je kunt zien vanaf hoe laat het spreekuur weer begint).


Tijdsduur: nvt


Docent: Ditte van de Amsterdamse Steek


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?:  nvt


Kosten: Gratis


Wat krijgt men voor dat bedrag?: nvt


Moet je zelf nog iets meenemen: nvt.


Is er basiskennis nodig: nvt


Maximaal aantal deelnemers: nvt


Standnummer: 002