Draadpracht (1)

Open tunisch haken

Draadpracht (1)

Open tunisch haken
facebook-icon

Workshop open Tunisch haakwerk.

Techniekworkshop, verschillende open tunische steken geschikt voor bijvoorbeeld een soepele sjaal. Tunisch haken geeft meestal een vast resultaat wat bijvoorbeeld voor kussenhoezen, onderzetters en tasjes uitstekend is. Echter voor een sjaal of bijvoorbeeld een vlaggetjes slinger is losser werk geschikter en mooier. Tijdens deze workshop worden diverse Tunische steken voor open werk behandeld en geoefend.


Dag: Vrijdag en zaterdag


Aanvangstijd: Vrijdag om 10.30 uur en 15.30 uur en zaterdag 10.30 uur en 12.00 uur


Tijdsduur: 1 uur


Docent: Yvonne Emondt, “Master of Advanced Crochet Stitchers and Techniques”(CGOA) en gespecialiseerd in Tunisch haken en Hairpin Lace (guimpehaken).


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Ja om zeker te zijn van een plaats. Als er nog plaats is kan er bij aanvang nog aangesloten worden.


Kosten: € 17,50


Wat krijgt men voor dat bedrag?: Je gaat zelf aan de slag waarbij diverse open Tunische steken worden geleerd. Om mee te nemen de Hand-out met diverse steken en een patroon voor een sjaal. Oefengaren en b­­ruikleen Tunische haaknaald.


Moet je zelf nog iets meenemen: Alle benodigde materialen zijn aanwezig, het is uiteraard mogelijk om advies te krijgen over zelf meegebracht garen met betrekking tot deze techniek. 


Is er basiskennis nodig: Basiskennis van Tunisch haken is een pré, maar niet noodzakelijk als je een ervaren haakster bent.


Maximaal aantal deelnemers: 6 personen


Standnummer: 056a


Inschrijven: Ja. Gebruik hiervoor onderstaande button.

Schrijf je in