Handwerkjuffie (2)

Design borduren op haakwerk

Handwerkjuffie (2)

Design borduren op haakwerk
facebook-icon youtube-icon instagram-icon

Workshop: Design borduren op haakwerk (Knit&Knot)

Borduren ouderwets? Helemaal niet! Geïnspireerd door haar geliefde Zweden laat Handwerkjuffie jou kennismaken met deze unieke borduurtechnieken in combinatie met haken. Leer mooie structuren haken en decoreren met stijlvolle borduursels in Scandinavisch design. Met eenvoudige basissteken zoals rijgen, naaien en borduursteken worden patronen gemaakt met zeer verschillende en verrassende patronen. De technieken kan je zelf toepassen op kleding en woonaccessoires.


Dag: alle dagen


Aanvangstijden: 12:00-13:00 uur en 15:00-16:00 uur


Tijdsduur: 1 uur


Docent: Handwerkjuffie


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?:  Niet noodzakelijk. Verzekerd van deelname? Inschrijven via www.handwerkjuffie.nl/workshops. Gebruik hiervoor onderstaande button of http://www.handwerkjuffie.nl/workshops1 .


Kosten: € 10,–


Wat krijgt men voor dat bedrag?: Alle benodigde materialen en uitleg van Handwerkjuffie


Moet je zelf nog iets meenemen: Brengen eventueel je eigen favoriete haakset mee.


Is er basiskennis nodig: Voor deelname aan de workshop is de basiskennis van haken vereist. Je mag ook een gehaakt proeflapje van ca.15×15 cm meebrengen, zodat je meteen kan leren borduren!


Maximaal aantal deelnemers: 10


Standnummer: 065a


Inschrijven: Niet verplicht, maar om zeker te zijn dat je kunt deelnemen, schrijf je dan in via de onderstaande button.http://www.handwerkjuffie.nl/workshops1. U kunt zich inschrijven vanaf 1 oktober 2018.

Schrijf je in