Kaatje maakt

Ika Gommers

Kaatje maakt

Ika Gommers

Workshop: Haak een Cactus speldenkussen

Zin om zelf een speldenkussen te haken??
Het is minder ingewikkeld dan het lijkt. Met wat restjes garen heb je zo een leuke cactus speldenkussen gehaakt

Een tastbare herindeling aan deze bijzondere dag!!

Zelf meenemen:
Haaknaald 3 mm
Schaartje en stopnaald


Docent: Ika Gommers – Kaatje maakt


 

 

Over @Kaatje maakt

Even voorstellen: Mijn naam is Ika Gommers, maar ik noem mezelf Kaatje. Mijn vader noemde mij vroeger altijd liefkozend Kaatje….en daarom hou ik die naam graag in ere. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we een dochter Bonnie en een zoon Henk ( twee pubers… volle bak😉) en een bonus dochter Sharon. Ook zijn we opa en oma van twee gezellige jongens. Wij wonen in Vlijmen, Noord Brabant en wij delen ons huis samen met nog vier katten ( Loekie, Simba, Bunker en Radja) en twee honden (Puffy en Karel) en een paar vissen. Mijn leeftijd? Dit jaar stonden er 50 kaarsjes op mijn taart 😱.

Van haken krijg ik enorm veel energie, ik vind het leuk om mijn bezigheden, mijn creaties, mijn filmpje te delen met jullie. Haken is voor mij meer dan een Hobby, het is mijn ‘way of life’! Van jongs af aan was ik al creatief bezig, maakte altijd mijn eigen oorbellen en mijn eigen kleding. Ik heb het haken en breien geleerd van mijn moeder en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Mijn haakwerk gaat overal mee naar toe. Er is altijd wel een moment om even je haaknaald te pakken …en je hebt de mooiste gesprekken met mensen die je tegen komt.

Mijn ambitie is het haken haak-baar maken voor iedereen, die het leuk vindt om dit te leren. Op dit moment heb ik twee haakgroepen. Dit vind ik echt super leuk om te doe. Anderen inspireren, daar geniet ik van. Ik hoop nog een derde groep te kunnen starten in het buurdorp Drunen. Daar ben ik nog op zoek naar een juiste locatie.

Buiten dat heb ik inmiddels heb ik een leuke Facebook site met gezellig haakvriendinnen, doe ik als vrijwilliger hand-en-spandiensten voor KNIT&KNOT, heb ik de #frazzleherfstsjaal ontworpen, #ikhaakthuis in het leven geroepen, #placematvankaatje, #oetelbeanie en #zeikzekske én natuurlijk #eentasjevolgeluk! En ik ben daar best trots op! En nu aanwezig op het KNIT&KNOT Verwennement, waar ik je graag prikkel om en speldenkussen te maken in de vorm van een cactusje. Zie ik je daar!