KnitPro – Speedknitter

Miriam

KnitPro – Speedknitter

Miriam

Speedknitter

 

Een van de aanwezigen is Miriam Tegels. Ook wel bekend als de Speedknitter. Met maar liefst twee titels in het Guinness Book of Records! Als snelste breister en snelste spinster en een schat aan ervaring, is zij de perfecte persoon om je te helpen bij patroon-problemen. Heb je dus dat ene werk al maanden (of jaren) in de kast liggen, omdat je er niet uit komt? Neem dat dan zeker mee naar het Verwennement. Miriam helpt je graag verder!


Verder neemt Miriam een tafel vol Knitpronl materialen en gereedschappen mee. Bezoekers kunnen hiermee kennismaken en mogen alles uitproberen!


Docent: Miriam Tegels


Workshop:
Speedknitting

Voor de workshop Speedknitting breng ik materialen mee: bolletjes wol en KnitPro naalden. Beschrijving: mijn snelle breitechniek heeft in 2006 een wereldtitel opgeleverd: 108 steken breide ik in één minuut. Belangrijker dan deze snelheid is het gemak waarmee de steken van de naalden glijden, het gebruiksgemak, de juiste belasting van spieren en gewrichten, waardoor breien écht plezierig wordt. Laat je stap voor stap meenemen in Miriam’s techniek en ervaar hoe ook jouw breihobby kan groeien in niveau en plezier.