KnitPro – Speedknitter

Miriam

KnitPro – Speedknitter

Miriam

Speedknitter

 

Een van de aanwezigen is Miriam Tegels. Ook wel bekend als de Speedknitter. Met maar liefst twee titels in het Guinness Book of Records! Als snelste breister en snelste spinster en een schat aan ervaring, is zij de perfecte persoon om je te helpen bij patroon-problemen. Heb je dus dat ene werk al maanden (of jaren) in de kast liggen, omdat je er niet uit komt? Neem dat dan zeker mee naar het Verwennement. Miriam helpt je graag verder!


Verder neemt Miriam een tafel vol Knitpronl materialen en gereedschappen mee. Bezoekers kunnen hiermee kennismaken en mogen alles uitproberen!


Docent: Miriam Tegels


Workshop:
3D Bloem

Beschrijving 3D haken. De gehaakte bloem is opgebouwd in meerdere laagjes (3D) en wordt uit 1 draad gehaakt,  vanaf het hart van de bloem naar het onderliggende vierkant. Je gebruikt hiervoor liefst een garen met kleurverloop voor het mooiste effect. Dat kan sokkenwol zijn maar ook een andere gladde draad met kleurverloop. Kies een bijpassende haaknaald, bijvoorbeeld van KnitPro. Ervaring met de volgende technieken is gewenst: lossen, halve vasten, vasten en stokjes. Deze gehaakte bloem kan als bouwsteen dienen voor een project tasje, kussenhoes, deken of vest, zie de voorbeelden die Speedknitter meebrengt.