Riannes haaksels

Workshop Mochila haken

Riannes haaksels

Workshop Mochila haken

Workshop mochila haken.

Tijdens deze verkorte workshop mochila haken kun je kennis maken met deze leuke techniek. We beginnen met uitleg over de techniek en waar de mochila vandaan komt. Vervolgens wordt er gezamenlijk  een start gemaakt aan een ini mini mochila met het Zandloper patroon. Daarna kun je lekker in je eigen tempo verder haken en natuurlijk de vragen stellen die je hebt. Zodra je aan het telpatroon toe bent wordt deze één op één uitgelegd.

De workshop is inclusief het patroon van de kleine Zandloper, hierin maak ik een kleine aanpassing zodat wij de ini mini kunnen maken. Vier bollen katoen, dit is voldoende voor de kleine Zandloper, je zou thuis dus de kleine Zandloper kunnen gaan maken. Natuurlijk krijg je feedback via de mail mocht je ergens niet uitkomen.


Dag: Donderdag 4 april


Aanvangstijden: 10.00 – 12.30 uur


Tijdsduur: 2,5 uur


Docent: Rianne de Graaf – Riannes Haaksels


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Ja


Kosten: € 30,00


Wat krijgt je: Patroon, garen (voldoende voor de kleine Zandloper, dit ontwerp is groter dan het ontwerp waar tijdens deze workshop mee gewerkt wordt) en natuurlijk feedback via de mail


Moet je zelf nog iets meenemen: Haaknaalden 2 en 2,5


Is er basiskennis nodig: Basiskennis van het haken is vereist. Ik zeg altijd, als je een knuffeltje kan haken kun je dit ook!


Maximaal aantal deelnemers: 10


Standnummer: 056a


Inschrijven kan via onderstaande link:

Schrijf je in