Sessie 1.1
10.00 : 11.30 uur
Extreem 3D breien

Sessie 1.1
10.00 : 11.30 uur
Extreem 3D breien

Elke dag vinden er vier sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit twaalf verschillende workshops. Je kunt er echter maximaal vier op een dag volgen. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip.

Locatie: KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
Bovenzaal 1 of 2 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig
Tijdstip: 10:00-11:30 uur (de sessie start om 10.00 uur, zorg dat u op tijd bent. Op vertoon van uw ticket kunt u vanaf 9.30 uur naar binnen)
Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer deze broodje breien workshop op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 1.1 Workshop Extreem 3D breien

Inspiratie: Estland

Docent: Myra Scholma

Techniek: Breien

Inhoud:
Bobbels, bulky, extreem meerderen en minderen, steken laten vallen en dan weer ophalen. Hoe krijg je nog meer diepte in je breiwerk? In deze broodje breien ga je diverse structuren zien en voelen om je fantasie te prikkelen. Je breit een stekenlapje met twee extreme 3D steken uit Estland en krijgt de patronen voor nog twee nieuwe steken mee. We adviseren graag welke garens, op de beurs verkrijgbaar, geschikt zijn om een dergelijke techniek mee te maken.

Niveau:
Je moet kunnen opzetten en afkanten, recht en averecht kunnen breien en de basis van het meerderen en minderen onder de knie hebben.

Meenemen: breinaalden 3½ of 4, pen en/of potlood

Kosten: € 25,00 (Inbegrepen: koffie/thee/water en zoete lekkernijen, exclusief entree KNIT&KNOT)

Wat krijg je?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de klas, hand-out met notitiemogelijkheid, achtergrondinformatie over techniek en land van herkomst, een patroon en materialenpakketje met geschikte wol om jouw eerste proeflapje te maken, informatie om verder te studeren op de techniek, advies over garens, die geschikt zijn voor deze techniek, boodschappenlijstje met hoeveelheden garen voor een sjaal op ware grootte.

Bestel sessie 1.1 voor
donderdag 4 april

Bestel sessie 1.1 voor
    vrijdag 5 april

Bestel sessie 1.1 voor
  zaterdag 6 april