Sessie 2.2
12:30 – 14:30 uur
Tapestry Haken

Sessie 2.2
12:30 – 14:30 uur
Tapestry Haken

Elke dag vinden er, verdeeld over twee zalen, drie sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit negen verschillende workshops. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip. Je kunt per dag maximaal drie minimasterclasses volgen.

De moeilijkheidsgraad wordt aangegeven door een aantal sterren. Voor uitleg klik op deze ster

Locatie: KNIT&KNOT – Koepelhal Tilburg
Zaal: 1 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig
Tijdstip: 12:30 – 14:30 uur
Zorg dat je op tijd bent. Op vertoon van je ticket mag je 10 minuten voor aanvang van de minimasterclass naar boven. Gemiste workshops kunnen helaas niet op een ander tijdstip worden ingehaald.

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer deze BroodjeBreien minimasterclass op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 2.2 Workshop: Tapestry Haken 

Inspiratie: Peru
Docent: An Peeters
Techniek: Haken

Inhoud:
Tapestry is een haaktechniek, waarbij je meerkleurige motieven in je haakwerk maakt. Natuurlijk kun je op You tube zoeken hoe dat moet, maar een les is natuurlijk veel leuker, gezelliger, persoonlijker en comfortabeler. Alles wordt al door een docent uitgeplozen en gestructureerd en je kan gelijk vragen stellen als je iets niet kan volgen. Terwijl we de diepte ingaan over alle technische aspecten: Hoe zorg ik ervoor dat de draadjes van de kleur die ik niet gebruik, onzichtbaar worden weggewerkt? Hoe haak ik in de rondte zonder ‘trappetjes’ te krijgen? Hoe lees ik een tekening? Je krijgt vijf teltekeningen van leuke motieven geïnspireerd op oude Peruaanse textiel. Je leert motieven, die afkomstig zijn van weef- en breiwerk, om te zetten in Tapestry patronen. Bovendien krijg je  advies, welke garens (op de beurs verkrijgbaar) geschikt zijn voor deze techniek.

Meenemen: haaknaald 3 of 3½ mm

Kosten: € 25,00
Inbegrepen bij deze sessie: koffie/thee/water en een belegd broodje
De prijs is exclusief entree KNIT&KNOT.

Wat krijg je nog meer?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de klas. Een materialenpakket met voldoende en meerdere kleuren garen om aan de gang te gaan. Een duidelijke hand-out met notitiemogelijkheden, uitgebreide instructie en informatie, waarmee je thuis zelf verder kunt oefenen.