Sessie 3.1
13.30 : 15.00 uur
Log Cabin Amish

Sessie 3.1
13.30 : 15.00 uur
Log Cabin Amish

Elke dag vinden er vier sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit twaalf verschillende workshops. Je kunt er echter maximaal vier op een dag volgen. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip.

Locatie: KNIT&KNOT Koepelhal Tilburg
Bovenzaal 1 of 2 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig
Tijdstip: 13:30-15:00 uur
Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer deze broodje breien workshop op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 3.1 Workshop: Logcabin

Inspiratie: Amish in de USA

Docent: Kittie Stappers

Techniek: Breien

Inhoud:
Terwijl je een geweldig kleurbreiwerk maakt, dat je eindeloos kunt aanvullen, gaat deze klas vooral in op de basistechnieken. Maar dan niet voor beginnende breiers. We breien in deze les alleen ribbels en gaan helemaal in op finishing technieken: Netjes aan- en afhechten, nieuwe kleuren aanhechten, draadjes afwerken, steken zo opnemen uit het breiwerk, dat het niet scheeftrekt en perfecte hoeken in het breiwerk maken. Alles leren over het ‘oor’, dat bij het afhechten van jouw breiwerk vaak ontstaat? Had je dat altijd allemaal al willen weten? Dan is deze broodje breien klas voor jou! We adviseren welke garens, die op de beurs verkrijgbaar zijn, geschikt zijn om een dergelijke techniek mee te maken. Deze techniek leent zich ook erg om van je restjes af te komen

Niveau: Je moet kunnen opzetten, afkanten en recht kunnen breien

Meenemen: Breinaalden 3½, pen of potlood

Kosten: € 25,00 (Inbegrepen: Koffie/thee en lunchhap, exclusief entree KNIT&KNOT)

Wat kijg je?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de klas, hand-out met notitiemogelijkheid, achtergrondinformatie over techniek en herkomst, een materialenpakket met voldoende garen in diverse kleuren om een logcabin te maken, die je later kunt uitbreiden en/of verwerken in een kussen, deken of plaid, een uitgebeide instructie op papier, informatie om verder te studeren op de techniek, advies over garens die voor deze techniek geschikt zijn, tips & trics voor de restverwerking van je garens.

Bestel sessie 3.1 voor
donderdag 4 april

Bestel sessie 3.1 voor
    vrijdag 5 april

Bestel sessie 3.1 voor
  zaterdag 6 april