Sessie 3.1
15:00 – 17:00 uur
Kleur en shortrows

Sessie 3.1
15:00 – 17:00 uur
Kleur en shortrows

Elke dag vinden er, verdeeld over twee zalen, drie sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit negen verschillende workshops. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip. Je kunt per dag maximaal drie minimasterclasses volgen.

De moeilijkheidsgraad wordt aangegeven door een aantal sterren. Voor uitleg klik op deze ster

Locatie: KNIT&KNOT – Koepelhal Tilburg
Zaal: 1 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig
Tijdstip: 15:00 – 17:00 uur
Zorg dat je op tijd bent. Op vertoon van je ticket mag je 10 minuten voor aanvang van de minimasterclass naar boven. Gemiste workshops kunnen helaas niet op een ander tijdstip worden ingehaald.

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer deze BroodjeBreien minimasterclass op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 3.1 Workshop: Kleur en shortrows

Inspiratie: de trui van Prada
Docent: Myrna Scholma
Techniek: Breien

Inhoud:
Ineens was ie daar…de trui van Prada. Onder de tag ‘Knitters are doing for themselves’ startte Anna Maltz een discussie met breiers, die gefascineerd door het design, zelf op zoek gingen. De steek blijkt een enorme geschiedenis te hebben en opende een wereld aan mogelijkheden om met verkorte toeren en kleur aan het werk te gaan. In deze klas oefenen we met de shortrow techniek en passen we die toe op drie verschillende manieren. We gaan aan de slag met het patroon wat door de anonieme breister achter Prada zo mooi vertaald is naar een kledingstuk. Bovendien krijg je advies, welke garens op de beurs verkrijgbaar, geschikt zijn voor deze techniek.

Meenemen: twee breinaalden 2 ½  of 3 mm

Kosten: € 25,00
Inbegrepen bij deze sessie: koffie/thee/water en een Brabants Worstenbroodje
De prijs is exclusief entree KNIT&KNOT.

Wat krijg je nog meer?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de klas. Een materialenpakket met voldoende en meerdere kleuren garen om aan de gang te gaan.  Een duidelijke hand-out met notitiemogelijkheden, uitgebreide instructie en informatie, waarmee je thuis zelf verder kunt oefenen.