Sessie 3.2
15:00 – 17:00 uur
Mozaïek haken

Sessie 3.2
15:00 – 17:00 uur
Mozaïek haken

Elke dag vinden er, verdeeld over twee zalen, drie sessies plaats, die uit drie verschillende workshops bestaan. Je hebt per dag dus keuze uit negen verschillende workshops. Let er bij je keuze wel op, dat je geen twee workshops kiest op hetzelfde tijdstip. Je kunt per dag maximaal drie minimasterclasses volgen.

De moeilijkheidsgraad wordt aangegeven door een aantal sterren. Voor uitleg klik op deze ster

Locatie: KNIT&KNOT – Koepelhal Tilburg
Zaal: 1 – 1e verdieping, er is geen lift aanwezig
Tijdstip: 15:00 – 17:00 uur
Zorg dat je op tijd bent. Op vertoon van je ticket mag je 10 minuten voor aanvang van de minimasterclass naar boven. Gemiste workshops kunnen helaas niet op een ander tijdstip worden ingehaald.

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 12
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik
Reserveer deze BroodjeBreien minimasterclass op de dag van je keuze via de button onderaan de pagina

SESSIE 3.2 Workshop: Mozaïek haken

Inspiratie:
Docent: An Peeters
Techniek: Haken

Inhoud:
Het effect in mozaïek haken is spectaculair en je kunt het in veel werkstukken toepassen. Het is eenvoudiger dan je zou denken. Tegelijkertijd moet je je haakwerk goed kunnen ‘lezen’ om de juiste steken op te pakken. Maar wat is nou eigenlijk het verschil met interlock haken? En hoe weet ik of een kleurcombinatie in deze techniek gaat werken? In deze klas leer je de basis van het mozaïek haken en maken we een start met een stekenrol die uit zes verschillende mozaïek patronen bestaat. Bovendien krijg je advies welke garens (op de beurs verkrijgbaar) geschikt zijn voor deze techniek.

Meenemen: haaknaald 2½ of 3

Kosten: € 25,00
Inbegrepen bij deze sessie: koffie/thee/water en een Brabants Worstenbroodje
De prijs is exclusief entree KNIT&KNOT.

Wat krijg je nog meer?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de klas. Een materialenpakket met voldoende en meerdere kleuren garen om aan de gang te gaan.  Een duidelijke hand-out met notitiemogelijkheden, uitgebreide instructie en informatie, waarmee je thuis zelf verder kunt oefenen.