Tas van resten
haakkatoen

Especial & More

Tas van resten
haakkatoen

Especial & More

De moeilijkheidsgraad van deze activiteit is: Klik HIER voor uitleg.


Maak een tas van resten haakkatoen

Heb je ook zoveel resten haakkatoen liggen? Daar kun je nog leuke dingen mee doen, óók als het maar een klein restje betreft!  Heb je geen resten? Geen probleem, want zelfs dan kun je deelnemen aan deze workshop. Als je wel resten haakkatoen hebt, geschikt voor haaknaald 3, neem daar dan wat van mee om de kleuren haakkatoen die je van mij krijgt, daarop af te stemmen.
De steken die gebruikt worden voor de tas, zijn lossen, vasten, halve vasten en stokjes. De duur van de workshop is 45 minuten. Je krijgt van mij uitleg over de steek waarin de tas gehaakt wordt en over het werken met dit haakpatroon. Daarna ga je zelf aan de slag en kun je de eerste toeren van de tas haken. Je kunt de tas natuurlijk niet af krijgen tijdens de workshop, maar het begin is er in ieder geval.


Dag: alle dagen


Aanvangstijden: maandag 11:15 uur en 15:15 uur, dinsdag 10:15 uur en 14:15 uur


Tijdsduur: 3 kwartier


Docent: Janny Oosterom


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Inschrijven is wel verstandig


Kosten: € 8,50


Wat krijgt men voor dat bedrag?: Een haakpatroon en 7 x 10 gram Scheepjes Catona naar keuze. Het haakkatoen wordt gebruikt om de steek te oefenen, maar daarmee heb je ook meteen de eerste toeren van de tas gehaakt en kun je verder met je eigen resten. Geen resten? Er is ook een compleet haakpakket voor de tas in kleur naar keuze verkrijgbaar.


Moet je zelf nog iets meenemen: Haaknaald 3 (deze kan eventueel ook geleend worden, zolang de voorraad strekt), schaar en naald met groot oog.


Maximaal aantal deelnemers: 8


Standnummer: 011a


Inschrijven: Ja  Gebruik hiervoor onderstaande button.

Schrijf je in