The Purple Lady

Tirza

The Purple Lady

Tirza

The Purple Lady

Tirza Haasnoot is ook wel bekend als The Purple Lady. Ze is een creatieve duizendpoot, en maakt het liefst alles zelf. Haken, breien, naaien, tekenen en handletteren. Alles vindt ze leuk en wil ze zo goed mogelijk leren doen. The Purple Lady biedt digitale haakpatronen aan, en maakt ook regelmatig exclusieve items voor anderen, met het liefst een praktisch doel. Van tassen tot mooie kaarten en tekeningen, van patronen vertalen en testen tot ze zelf ontwerpen. Bij The Purple Lady kan alles, mits het maar leuk blijft!


Het grootste deel van de producten die TPL meeneemt zijn handgemaakt. Projecttassen, Yarn Sleeves en allerlei papierwaren al dan niet in handwerk thema. Ook neemt The Purple Lady wat rammelaars, piepers en andere restanten uit de webshop mee. Ook zullen er een heel aantal geprinte haakpatronen beschikbaar zijn om mee aan de slag te gaan, en zelfs een handleiding om je eigen projecttas te maken.


Docent: Tirza Haasnoot


Workshop:
Rammelaar haken

Haak een prachtige rammelaar volgens de platte knuffels techniek. Het patroon is speciaal voor het Verwennement ontworpen. Je kan er zelfs je eigen draai aan geven! Aan de hand van dit patroon leer je de beste technieken om veilig en mooi babyspeelgoed te maken. Als jonge tweelingmoeder (S&L, 1.5 jaar oud) is Tirza uitermate geschikt om te vertellen hoe dit in de praktijk nou echt werkt, met alle tips & tricks die ze na jaren haken heeft geleerd.

Er zal een uitgebreid patroon beschikbaar zijn met duidelijke foto’s, en een workshoppakketje voor elke deelnemer met bijtringen, mini bolletjes, vulling en rammelaars of piepers naar keuze. En natuurlijk komt er ook een leuk cadeautje bij, handgemaakt speciaal voor jou.

Neem indien mogelijk je 3mm haaknaald mee, maar wij hebben ook een aantal reserve te leen.