Wendy’s home collection

Masterclass 'Keep it Simple' haken

Wendy’s home collection

Masterclass 'Keep it Simple' haken
facebook-icon pinterest-icon instagram-icon youtube-icon

Masterclass: ‘Keep it simple’ haken.

Wendy van Delden, auteur van ‘The Spring Collection’ en bekend van haar ‘Keep it Simple’ patronen, komt bij ons een masterclass geven.

 


Dag: Zondag 8 april


Tijd: 13.00 uur


Tijdsduur: 2,5 uur


Docent: Wendy


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: ja, gebruik hiervoor onderstaande button


Kosten: € 37,50


Wat krijgt men voor dat bedrag?: In deze 2,5 uur durende masterclass ‘Haken volgens de Keep it Simple methode’ neem ik je mee op reis in mijn creative wereld van kleur, mooie garens en ongekende mogelijkheden. Ik leer je meerdere technieken die ik heb gebruikt in mijn boek ‘The Spring Collection’. Deze technieken komen samen in een uniek project wat nog nergens verschenen is en waarvan het patroon ook niet in het boek staat. Aan het eind van deze masterclass kijk je met een andere blik naar garens en alle mogelijkheden daarvan. En ben je in staat om jouw eigen unieke haakprojecten vorm te geven, door het gebruik van de geleerde technieken. Wil jij je creatieve horizon verbreden? Dan mag je deze masterclass niet missen. Deze masterclass is inclusief een uniek haakdagboek t.w.v. 10,-

Incl. patroon, cursusmateriaal, koffie/thee, excl. garen. Wendy werkt  uit  haar nieuwe boek ‘The Spring Collection’ uiteraard kun je deze ook gesigneerd aanschaffen tijdens KNIT&KNOT! 


Moet je zelf nog iets meenemen: Haaknaald. Garen is aan te schaffen tijdens de workshop


Is er basiskennis nodig: ja basiskennis haken is vereist


Maximaal aantal deelnemers: 20 personen


Standnummer: Bovenverdieping zaal 2. Helaas is er geen lift aanwezig en is het alleen mogelijk om middels een spiltrap naar de bovenverdieping te gaan.


Schrijf je in