We zetten de bloemetjes buiten

We gaan de bloemetjes buiten zetten en daar hebben wij jullie bij nodig!!!

Het is feest! In april vieren wij ons eerste lustrum, de 5e editie van KNIT&KNOT! Tijd om eens letterlijk de bloemetjes buiten te zetten. Het bloementhema sluit bovendien prachtig aan bij het voorjaarsgevoel. En jullie mogen mee doen!

Wat gaan we doen:
We gaan bloemen, breien, haken, vilten en deze bloemen worden ruim vóór de Pasen (Bedankt für die Blumen) bevestigd aan het hekwerk rond de Koepelhal. De industriële spoorzone verandert in een vrolijke flowerpower locatie!

Voor wie:
Iedereen mag mee doen en we helpen je op weg want Hedy Kunst van https://happycrochetpatterns.com gaat ons elke week verrassen met een mooi uniek patroon. Een 3D bloemenpatroon. Deze zal op Facebook verschijnen en de PDF met beschrijving zal op deze pagina te downloaden zijn. 

Ook roepen we creatieve groepen op om bloemen te maken.  De bloemen krijgen ongeveer een diameter van ca. 15, 25 of 35 cm doorsnee en ze moeten op een steeltje te bevestigen zijn, want we gaan er na afloop mooie bossen bloemen van maken.

Het Goede doel is persoonlijk en dichtbij en jij mag het bepalen!
Wie kan volgens jou nu wel eens een positieve opsteker gebruiken? Kortom wie zet jij graag in het zonnetje met een mooie bos bloemen dat jaar in jaar uit mooi blijft!  Via Social Media en onze nieuwsbrieven zullen we een oproep doen. We gaan uiteindelijk (na gelang de opkomst) zeker 20 bossen bloemen door het land bezorgen! Draad verbindt! Iedereen die een bloem heeft ingeleverd mogen mede bepalen wie er een bloemetje verdient. 

Als je mee wilt doen aan deze actie, geef je dan op middels onderstaand aanmeldformulier en ontvang het adres waar de bloemen naar opgestuurd dienen te worden voor 30 maart.  Houd onze pagina’s in de gaten dus…

Ja, ik doe mee!

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je wil meedoen aan ons bloemenfeestje. Dat vinden wij natuurlijk erg leuk.

    Mocht je ook een goed doel hebben waar we iemand of meerdere personen blij kunnen maken met een bosjes gehaakte bloemen, dan kun je dat hieronder noteren. Het goede doel mag ook iemand dichtbij zijn die je een bloemetje gunt ( iemand die altijd voor je klaar staat, eenzaam is, ziek is, etc.). Na de beurs gaan we kijken wat de makers voor doelen hebben doorgegeven en waar de bloemen naartoe gaan.