FREEBIE FRIDAY: Win mooie prijzen!

Vanaf vrijdag 16 juni geven wij elke week (meerdere) super toffe prijzen weg! Verschillende acties voor iedereen en specials voor KNIT&KNOT ticket bezitters! Heb jij al een ticket gekocht, dan maak je extra kans. Nog geen ticket? Koop hem dan nu met korting online en je maakt (extra) kans op mooie prijzen! Lees meer over de acties op onze facebook en Instagram pagina en laat daar weten dat je graag wilt meedoen.

Wat kun je winnen?

Prijs week 24
Unieke KNIT&KNOT tas

* Ticket owners only *

Gemaakt van originele KNIT&KNOT spandoeken is dit een echte ‘musthave’ voor fans van KNIT&KNOT! Win deze prachtige shopper om jouw handwerkspullen in te stoppen. Elk design is uniek!
1
2
3
4
5
6
7
Aangeboden door:
@KNIT&KNOT
Winnaar: Ineke Bekkers (FB)

Prijs week 26
Jaarabonnement Magazine Aan de Haak t.w.v. € 70,- 
*Iedereen mag deelnemen*

Aan de Haak is hét magazine voor zowel de beginnende als de gevorderde haakster. De patronen worden stap-voor-stap uitgelegd, vaak met ondersteunende foto’s. Naast haakpatronen vind je in Aan de Haak ook leesverhalen, nieuws en inspiratie. Aan de Haak, onmisbaar voor de haakliefhebster! Je ontvangt: 6x Aan de Haak reguliere edities inclusief 2x themanummers + 2x Aan de Haak Collectors Edition 

Aangeboden door: @Aan de Haak (Scala BV)
Winnaar: ebavs_creaties (INSTA)

 

Prijs week 28
Streng Assigned Pooling + patroon

* Ticket owners only *

Uit de prachtige collectie van Wolhobby kun je een streng Assigned Pooling garen met een assigned pooling patroon naar keuze winnen. Deze zachte merino is zo geverfd dat je een van de assigned pooling mutsen kunt breien. Bij assigned pooling vereist de kleur van het garen een actie. In het bijbehorende patroon wordt precies uitgelegd hoe het werkt.

aa 
1
Aangeboden door:
@Wolhobby
Winnaar: @shellyaussie (insta)

Prijs week 29
Bunny Blanket Pakket – haken

*Iedereen mag deelnemen*

De Bunny Blanket *haak editie* komt in een knutselpakket, met 16 schattige bollen van 25 gr in 8 verschillende kleuren, een folder met het patroon om de granny squares deken te maken en een schattig konijntje. Maak van de Bunny Blanket bolletjes een mooi dekentje voor de baby. 

Aangeboden door: @Katia

Winnaars:
✨ Mieke Goebbels (FB)
@marjoleingro (INSTA)
✨ Ivana Belgers (Nieuwsbrief)

Prijs week 30
Streng handgeverfd garen

*Iedereen mag deelnemen*

Uit de uitgebreide collectie van handgeverfd garen van Wolhobby, kun je een prachtige streng winnen! Een prachtige, handgeverfde streng zachte merino (75%) met nylon (25%) voor je volgende paar prachtige sokken, handschoenen, shawl of als accent in een groter project. 
1

Aangeboden door: @Wolhobby
Winnaar: ✨ Marian Hoppenbrouwers (FB)

Prijs week 31
Boek “mijn lievelingsdieren haken” Sandra Bekx t.w.v. €24,95

*Iedereen mag deelnemen*

In dit boek vind je 10 patronen van haar lievelingsdieren, plus de aanpassing van aap Anouk naar aap Annie. Als je de basistechniek van het haken bezit, zijn de patronen makkelijk te volgen, omdat ze voorzien zijn van de nodige instructiefoto’s.
aa
a1

Aangeboden door: @Sandra Bekx
Winnaar: Miriam Rongen (FB)

Prijs week 32
Bunny Blanket Pakket – breien

* Ticket owners only *

De Bunny Blanket *brei editie* komt in een knutselpakket, met 16 schattige bollen van 25 gr in 8 verschillende kleuren, een folder met het patroon om de granny squares deken te maken en een schattig konijntje. Maak van de Bunny Blanket bolletjes een mooi dekentje voor de baby. 

Aangeboden door: @Katia
Winnaars:
✨ Rosan Kelly (FB)
✨ Karin Cox-Beckers (nieuwsbrief)
✨ imke_lucius (INSTA)

Prijs week 33
Een needle punch start pakket

*Iedereen mag deelnemen*

Wil jij starten met needle punch? Dan is deze prijs van Funky Studio iets voor jou! Het gaat om een needle punch start pakket met een “Lavor medium punch needle” en monk’s cloth 70x45cm”. 
aa
aa
aa

Aangeboden door: @Funky Studio
Winnaar: Sylvia van Roij (FB)

Prijs week 34
Haakboek Familie muis voor in het poppenhuis
* Ticket owners only *

In dit boek wordt een volledige muizenfamilie beschreven die voor alle poppenhuizen geschikt is. In totaal staan 9 muizen beschreven en daarbij talloze accessoires, kleding en opties om het helemaal eigen te maken en passend in ieder poppenhuis. Alle beschrijvingen zijn duidelijk uitgelegd met veel ondersteunende foto’s.

aa

Aangeboden door: @Yarnzoo
Winnaar: els.wouters.73 (INSTA)

Prijs week 34
Haakboek: Groene vingers van Leijns Creative Greenhouse
*Iedereen mag deelnemen*

Dit boek van Marjolein en Marjolijn staat boordevol plantinspiratie. Met maar liefst 18 plantpatronen van verschillende (kamer)planten is dit boek een must-have voor je (haak)boekencollectie. Ook jij haakt straks je eigen plant voor in huis. De patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 


Aangeboden door: 
@Leijns Creative Greenhouse
Winnaar: carolientje2 (INSTA)

Prijs week 34
Set: Outdoor Bag + Notions Bag + Stitch Marker Bag t.w.v. € 65,00
* Ticket owners only*

De set bestaat uit een Outdoor Bag (maat L), dit is een grote Project Bag met rits en een naadloze bodem van kunstleer. Met de handige tassenhengsels is deze makkelijk mee buitenshuis te nemen. Bij de set komt een platte Notions Bag, die handig is voor het opbergen van je schaartje, haaknaalden of rondbreinaalden en een kleine Stitch Marker Bag, die weer ideaal is voor je steekmarkeerders.

Aangeboden door: @Hobby Bags
Winnaar: amifan01 (INSTA)

Prijs week 34
Durable Coral Mini assortimentsdoos t.w.v. € 110,- 
*Iedereen mag deelnemen*

Een grote assortimentsdoos gevuld met 88 bollen Coral mini. Dit pakket bevat 86 kleuren van het Durable Coral Mini Katoen 20 gram en een patroon voor de ‘Anemone Blanket’ ontworpen door Atty. Het patroon is ontworpen voor combinatie met nagenoeg alle kleuren Coral mini.

Aangeboden door: 
@G. Brouwer & Zn BV
Winnaar: Marjan Koelewijn (FB)

Prijs week 34
3x NIEUW Haakboek: Boerderij en dieren haken
* Ticket owners only*

Het nieuwste haakboek van Janny Oosterom ligt nu bij de drukker! Doe mee en maak kans op 1 van de 3 ‘verse’ haakboeken ‘Boerderij en dieren haken’! Dit boek is voor iedereen die van haken én (boerderij)dieren houdt. Ze zijn weer allemaal super schattig om te haken! Wil jij ook zo’n gezellig stal in huis, doe dan mee op FB, NSTA of de nieuwsbrief in deze week.

Aangeboden door: Janny Oosterom @Especial & More
Winnaars:
• Mary Ploeg (FB)
• Tinaluycx (INSTA)
• Anita vd Mortel (nieuwsbrief)

Prijs week 34
 Draadkracht pakket wolverven @home
*Iedereen mag deelnemen*

Het wolverven@home pakket is een set naturel garens en een paar flesjes Draadkracht Acid dye wolverf. Met dit pakket beleef je thuis het creatief wolverven. Met als resultaat jouw eigen unieke garens. Het wolverven@home pakket bestaat uit een streng Pinta, een streng Muxxayyar en drie flesjes Draadkracht Acid dye wolverf.

Aangeboden door: @Draadkracht
Winnaar: Bschreven (INSTA)

Prijs week 34
Dendennis Babyspeeltjes Mint pakket t.w.v. € 56,-
* Ticket owners only*

Met het haakpakket Dendennis Little Woodland Adventures babyspeeltjes Mint kun je de 6 speeltjes haken die je op de foto ziet. In dit pakket met babyaccessoires zijn de haakgarens van Durable gecombineerd met de Durable accessoires en de prachtige ontwerpen van Dendennis. In dit goed gevulde pakket zit voldoende Durable garen, de benodigde accessoires als houten kralen, piepers, rammelkralen, schuimkubus, knisperfolie en 20gram vulling. Uiteraard bevat het pakket een mooi patronenboekje van alle speeltjes in de Little Woodland Adventures stijl.

Aangeboden door: 
@G. Brouwer & Zn BV
Winnaar: antj3 (INSTA)

Prijs week 34
Durable Haakpakket Nostalgia 2.0, t.w.v. € 79,95
*Iedereen mag deelnemen*

Stap-voor-stap haak je met deze CAL aan de prachtige sprei Nostalgia 2.0. De CAL (Crochet Along) gaat van start op 6 januari en bestaat uit 24 delen. Per week komt een deel van het patroon online via www.haakplein.com. In het pakket zit voldoende garen voor de CAL, incl. leren Nostalgia 2023 label en doosje Durable steekmarkeerders. Voor de CAL wordt gebruik gemaakt van haaknaald 2mm (niet in het pakket). Het pakket zal vanaf december geleverd worden, zodat je het pakket ruim op tijd in huis hebt.

Aangeboden door: 
@G. Brouwer & Zn BV
Winnaar: Sylvia Dieleman-Linders (FB)

Prijs week 34
Pakket babypop kleding haken
t.w.v.
€ 29,99
* Ticket owners only*

Haakster Lianne Roefs ontwierp voor MOOIS een complete gehaakte kledinglijn voor een babypop.

De ontwerpen, poppen en garens zijn te zien en te koop tijdens de beurs. Win jij deze prijs, dan mag je een pop, patroon en 2 bolletjes LANG Yarns Baby Cotton naar keuze uitzoeken om aan de slag te gaan! Hoe leuk! 

Aangeboden door: @mooiscreakado
Winnaar: Bernadette Bakx (FB)

Prijs week 34
KNITPRO Mindfull Collection Bags& Accesoires t.w.v. € 120,-
* Ticket owners only*

Een prachtig pakket uit de The Mindful Collection van KnitPro is samengesteld door Speedknitter Miriam Tegels. Dit pakket vertegenwoordigd een winkelwaarde van ruim € 120,- en bestaat uit: Een grote projecttas, rolmeter, megaset steekmarkeerders, opvouwbare handwerkschaar, verzilverde naaldmeter, 2 rondbreinaalden, 2 sets sokkennaaldjes, set houten maasnaalden. Die wil je winnen!
 
Aangeboden door: @Speedknitter Miriam Tegels en KnitPro
Winnaar: Anja Schwering (FB)

Hoe kan ik winnen? 

💛  ALGEMEEN

💛  ALLEEN VOOR ‘Ticket owners only’ 

  • Heb je een entreeticket gekocht voor KNIT&KNOT, dan kun je deelnemen aan deze  winacties
  • Kans maken op een prijs? Laat weten dat je hem wilt winnen op onze FB / INSTA pagina
  • Prijzen kunnen worden opgehaald tijdens KNIT&KNOT