Bobbel fantasie

Standnummer 063
Mijn naam is Sabrina Scheelhaas. Ik hou van haken en zo ben ik op het idee gekomen om mijn eigen garen te produceren. Dat zijn mijn Bobbels geworden. Iedere Bobbel wordt door mij met de hand gewonden. Met heel veel liefde worden dan nog kleine accesoires toegevoegd, zoals de knoop aan het begin van de draad.

Ook zoek ik met veel zorg de kleuren uit die de bobbel heel speciaal maken. Ik hou ervan om mijn klant gelukkig te maken en tevreden naar huis te kunnen laten gaan. Ook word ik gelukkig van de resultaten, die mijn klanten op Facebook delen.

Het product dat ik meebreng naar de beurs is een handgewonden bol wol. Deze loopt in meerderen verschillende kleuren in elkaar over. De kleurverlopen zijn door mij samengesteld. Uit een bol kan en hele omslagdoek, sjaal of jurk/tunika gehaakt of gebreid worden afhankelijk van het patroon en lengte. Ieder kleurverloop geeft het patroon weer een andere uitstraling en maakt het een bijzonder product. Ook mijn sokken bol is in kleurverloop en is ook variabel te gebruiken voor bijvoorbeeld handwarmers, beenwarmers of oorwarmers.