Riannes Haaksels

Rianne
Standnummer 056

Het haken van een mochila is ontzettend populair en super leuk om te doen!

Bij RiannesHaaksels vind je alle benodigdheden voor het maken en haken van je eigen mochila. Zoals het boek Wayuu mochilas haken, mochila haakpakketten, de gripfid, weefnaalden, Kwast- en Pompon makers, haaknaalden, de Inkle loom en Inklette en natuurlijk katoen garen.

Kies het mooiste model in je favoriete kleuren en begin met het haken van jouw eigen mochila! Óf schrijf je in voor een leuke, gezellig en leerzame workshop mochila haken! Alle actuele data vind je in onze agenda. Natuurlijk is er nog veel meer leuks verkrijgbaar in de shop!

RianneHaaksels is alleen op Donderdag 4 april aanwezig op KNIT&KNOT. De donderdag is mijn dag! Ook in de middag ben ik aanwezig tijdens de Knit en Knot in Tilburg als vraag(b)haak. Heb je een vraag over het haken van een mochila of het splitsvlechten van de schouderbanden? Kom gezellig langs, ik neem werkjes mee om de technieken voor te kunnen doen. Natuurlijk mag je langskomen om het boek Wayuu mochilas haken te laten signeren of even een praatje maken. Kortom… vraag het Rianne.