Draadkracht

Draadkracht
Standnummer Tafel 3AB

Dol op breien en een passie voor wolverven. In 2014 startte Geja Draadkracht om anderen daarin mee te nemen. Sterk door handwerk is het motto. Omdat er niets leuker is dan te werken met unieke zelf geverfde garens, is draadkracht steeds meer gespecialiseerd geraakt in het overbrengen van het zeer besmettelijke wolverf-virus…

Ervaar de magie van het verven bij onze Make & Take creatief wolverven. We hebben alle attributen en altijd bijzondere garens. We geven je tips en demonstreren de techniek.

Een Make & take is inclusief materiaal. Je neemt na afloop de wol direct mee. Tijdens de Knit & Knot bieden we alleen op zaterdag 6 april vier verschillende workshops met draadkrachtige extra’s aan. Kijk hiervoor in het workshop programma.

Regelmatig bieden we de Make & Take ook op andere locaties aan. Nieuw dit jaar is ons mobiele atelier!! Kijk op www.draadkracht.nu voor de agenda.

We kunnen een Make & Take ook op maat organiseren. Omdat je niet altijd zelf kan of wil verven, doen wij dat graag in opdracht!

Neem voor alle mogelijkheden contact op via info@draadkracht.nu of via whatsapp: 06-44850990.


200-strengen-2 200-strengen-wol


 

25x25 ravelry