By Philon

Standnummer 022

By Philon

Philon betekent liefde. By Philon staat voor de liefde voor kleur, het materiaal, het creëren en de creaties. By Philon is er voor de haakster en breister en óók voor als je nog niet zo’n ster bent! In de gelijknamige winkel in Berkel-Enschot wordt haakgaren, breiwol en benodigdheden verkocht en regelmatige workshops gegeven.

Mijn naam is Saskia en ben de eigenaar van By Philon. Voor mijn winkel ga ik af op mijn eigen smaak, ik ga voor kleur en zachtheid, maar luister ook naar jou. De juiste kleur en het juiste materiaal voor jouw project uitzoeken en geïnspireerd raken door de kleuren en het materiaal, zodat jij zonder frustraties aan de slag kan gaan. Dat is mijn doel!

Ik verkoop garens van Yarn and Colors (maar liefst 125 kleuren fijn haakkatoen en dan die mini’s: zó schattig!), Lammy Yarns (betaalbare kwaliteit), Opal sokken wol, Golden Fleece Yarns (de zachtste merino en alpacawol) en Tropical Lane (modieuze garens uit Italië) en de mooie kleurige vilten producten van UMH Creaties.

Zelf neem ik Yarn and Colors, Golden Fleece Yarns en Tropical Lane mee naar de KNIT&KNOT SummerSpecial. Ik kan niet wachten om jullie weer te zien!

Tot dan! Groetjes Saskia