Corneeltje Wol

Corneeltje Wol

Van harte welkom bij Corneeltje Wol Stoer & Stijlvol!

Graag vertellen wij even in het kort wat u zoal bij ons kunt vinden:
Wij zijn gespecialiseerd in unieke, eigen ontwerpen van gehaakte plaids, tassen, mandala’s enz.
Van deze ontwerpen zijn complete pakketten te koop. Ook kunt u eventueel bij een door u gekozen patroon zelf de materialen/kleuren kiezen, waarbij wij u natuurlijk zullen adviseren indien gewenst.
U kunt tijdens deze KNIT&KNOT SummerSpecial ook aanschuiven voor het bijwonen van een van onze workshops. Verdere informatie hierover leest u op onze site: www.corneeltjewol.nl.
Daar kunt u ook informatie vinden over de workshops die wij op onze eigen locatie geven.

In ons assortiment hebben wij garens van o.a. James C. Brett, een van onze favorieten is het prachtige Marble Chunky in maar liefst 56 kleuren! Hiervan ziet u in onze stand talloze voorbeelden, Ice Yarns en Rico Design, ook hier zijn voorbeelden van in de stand aanwezig.

Maar ook ringen voor o.a. mandala’s en fisherman’s lampen in div. maten (tot een diameter van 100 cm.) in de kleuren, zwart, grijs, goud en zilver. Ringen op houten/metalen voet (diameter 30,40 en 55 cm.) in zwart, goud en wit. Metalen Mandala ringen op voet met diameter van 140 – 160 en 200 cm in zwart en goud. Beperkt aanwezig, kan ook (van te voren) op bestelling. Stoere houten stokken/planken met haakjes aan dik touw om bv meerdere kleine mandala’s aan te hangen. Houten kralen en diverse jute en katoenen (binnen)tassen.

Primeur op de KNIT&KNOT SummerSpecial: Introductie van het Engelse garenmerk James C. Brett, XXXXL Mandala’s haken t/m een diameter van 200 cm! Zie de eyecatcher op de beurs. Eigen ontwerp gehaakte plaids en tassen.

Wij zijn er tijdens de beurs om u met raad en d(r)aad bij te staan in de keuze van garens, patronen en accessoires, maar ook daarna via e-mail of telefonisch.

Wilt u nu al iets bestellen in onze webshop? Dat kan natuurlijk, wij kunnen het direct versturen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling tijdens de beurs in onze stand op te komen halen. Kiest u voor ophalen, geef dit dan even aan bij ‘opmerkingen’ op de bestelpagina.

Cora geeft ook nog een workshop. Informatie daarover vind je op de activiteiten/workshoppagina.

Graag tot ziens op de KNIT&KNOT SummerSpecial.