De Wol Beer

Standnummer Standnummer

De Wol Beer

Wat hebben we elkaar moeten missen! De Wol Beer is er deze SummerSpecial van KNIT&KNOT weer bij met de haak- en breigarens, accessoires, complete pakketten incl. patronen en duidelijke uitleg van patronen. Ouderwets zoals u ons kent van de laatste KNIT&KNOT én op dezelfde plaats!

Lilian neemt het mooie garens van Lang Yarns, Tropical Lane, Hjertegarn, Noro mee en uiteraard  de nieuw in het assortiment de merken Lion Brand  en Wool and the Gang, waar zij het alleenrecht voor Nederland van heeft.

Het merk Lionbrand uit Amerika heeft als missie: Warmte, comfort en inspiratie over de wereld te verspreiden door hun producten en sociale betrokkenheid én het plezier van beien, haken en weven bevorderen. Hun doel: Een kleurrijkere, meer verbonden, geruststellende en zorgzame wereld creëren. Dat willen we toch allemaal?

De missie van Wool and the Gang is om de volgende generatie (jong) makers te inspireren door de ambachtelijke markt opnieuw uit te vinden. Zij zorgen ervoor, dat hun patronen in elke maat en vorm passen en dat hun klanten zich weerspiegeld zien in de fotografie van hun producten en  heel toegankelijk zijn.

Ter informatie: Onderstaande katoen van Wool and the Gang is bijvoorbeeld gebruikt in het boek Harry Potter-Magisch Breien van Tanis Gray, voor Hedwig de Uil, maar is ook uitermate geschikt voor baby-items.

Lilian gaat ook nog een workshop Stokhaken geven. Informatie hierover vind je op de Activiteiten/workshoppagina.

Kom gauw een kijkje nemen op onze stand!