Carla van Doorn

Carla van Doorn
Standnummer Tafel 2ab

Ik ben Carla van Doorn en mijn motto is: Met een uitgebreide visie inhaken op de trends van het moment. Het begon allemaal met één van mijn eerste woordjes die ik als dreumes kon zeggen “loeloes”. Volgens mijn moeder betekende dat “bloemen”. Als jong meisje hield ik al van breien, haken en borduren. Wanneer andere kinderen buiten speelden kroop ik in mijn eigen wereldje: werken met draad en onmisbaar, heel veel kleur. 

Jaren later begon ik samen met mijn moeder aan een volkstuin die voor de inspiratie zorgde. Mijn liefde voor de natuur en het creëren kwamen samen. De puzzelstukjes lagen op zijn plaats. Nu brei en haak ik nog steeds maar spin ook sinds een paar jaar.

In 2013 heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en mij volledig te wijden aan mijn grote passie voor ontwerpen. De afgelopen twee jaar heb ik dan ook deelgenomen aan diverse projecten zoals: de Kerstmarkt in Utrecht Lunetten, Sint-Maartens Markt in hartje Utrecht evenals de Zelfgemaakte Markt.

Daarnaast ben ik in februari 2013 begonnen met de oprichting van de besloten Facebook groep “Alles over breien als hobby”. Een inmiddels groot uitgegroeid platform voor liefhebbers. In de toekomst zullen er via deze website steeds meer digitale patronen aan te vragen zijn. Voor meer inspiratie en al enkele beschikbare patronen raad ik je aan een kijkje te nemen bij mijn  “Ontwerpen”.

Ik inspireer je graag. Carrie-on knitting!

Carla van Doorn