Heleen Design

Heleen Design
Standnummer 017

Breien is al van jongs af aan mijn grote hobby. Mijn passie is om me steeds meer te verdiepen in nieuwe mogelijkheden en breitechnieken. Enkele jaren geleden ben ik gestart met een eigen website HeleenDesign, het geven van workshops op locatie in alle breitechnieken en het breien op bestelling. Begin van dit jaar is daar de webshop HeleenDesign-shop aan toegevoegd. Daarin vind je uitsluitend kwaliteitsgarens en breinaalden. Naast onder andere het dealerschap van de prachtige wol van Jamiesons of Shetland is Heleendesign in Nederland ook de enige officiële stockist van Stolen Stitches NUA en van de unieke breinaalden van Signature Needle Arts.

Voor vragen of advies voordat je garen aanschaft kunt je altijd contact opnemen. En de service stopt ook niet nadat je garen hebt aangeschaft. Als je er met breien niet uitkomt kun je mij altijd vragen om je weer op weg te helpen. Goede service en een tevreden klant staan hoog in het vaandel.

Op dit moment is een eigen atelier in aanbouw. Daar kun je straks terecht om garen te bekijken, en voor advies en workshops.

Ik neem onder andere mee naar de beurs:

Garens:
– Jamiesons of Shetland – Spindrift
– Stolen Stitches NUA
– Rowan Moordale
– Àrd-Thìr

Breinaalden:
– ChiaoGoo
– Signature Needle Arts

Boeken en accessoires.