Haak er op los

Standnummer 046

Gehaakte Mandela: Corneeltje Wol

Haak er op los

Wat leuk dat je me gevonden hebt! Mijn naam is Steef van Haak er op los. Je kan mij ook wel een creatieve duizendpoot noemen. Graag ben ik op allerlei manier creatief bezig. Haken is er één van. In 2017 ben ik in contact gekomen met mijn eerste bolletje garen en een haaknaald. In de winkel kocht ik een haaktijdschrift en zag ik een leuk ezeltje staan. Op YouTube heb ik een filmpje bekeken hoe je de basissteken haakt en 2 dagen later was mijn eerste knuffel gehaakt. Geen proeflapjes of eenvoudige projecten om te starten. Ik moest en zou het kunnen…

Blijkbaar zit het in de vingers want sindsdien kruipt het ene na andere project uit de haaknaald. In mijn omgeving was iedereen direct enthousiast. ‘Steef haakt er op los’ zeiden ze. En zo is Haak er op los ontstaan. Ik maakte een Facebook en Instagram pagina aan en sindsdien kunnen mensen al mijn projecten volgen.

KNIT&KNOT was in 2017 ook mijn eerste haak – brei beurs waar ik mee in contact kwam als bezoeker. Sindsdien heb ik ook een aantal projecten voor KNIT&KNOT gemaakt. De Paasplacemat + Set, Feestplacemat, Boomhangers haken en dit jaar enkele Valentijnskaarten. Ook het hekwerk heb ik al enkele keren aangekleed.

Misschien ken je mij wel van De Avonturen van Kaatje & Haak er op los? Sinds December 2021 ben ik samen met KAATJE van Kaatjemaakt123 een vlog kanaal gestart. Twee hakers gaan breien dat was de ‘opzet’. Dit was zo een groot succes dat we zijn verder gegaan. Sindsdien zijn er al vele vlogs gevolgd.

Workshop

Ik ben dan ook blij en trots dat ik nu een aantal jaar later op KNIT&KNOT als deelnemer mag staan. In de stand zal ik mijn nieuwste patroon voorstellen. Namelijk BOHO wandhanger haken. Deze workshop kan je ook bij mij volgen in de stand tijdens de KNIT&KNOT SummerSpecial.

Enkel het materiaal betaal je! Basiskennis van haken is vereist voor deze workshop! > inschrijven en meer info


@haakeroplos

@haakeroplos