Mr. Knitbear

Standnummer Tafel 4 Maandag

Mr. Knitbear

Wim, ook wel bekend als Mr. Knitbear, breit al jaren en deelt die passie dolgraag met iedereen die interesse heeft. Daarom schreef hij ondertussen al vier breiboeken, samen met zijn grote breibroer Dendennis. In deze boeken vind je breiprojecten die toegankelijk zijn voor beginners, maar ook uitdagende werkjes voor de doorwinterde breier/breister. In hun meest recente boek ‘Knit.Sleep.Repeat’ duiken de heren de slaapkamer in om met prachtige garens mutsen, dekens, kussens en uiteraard sokken te breien.

Mr. Knitbear, stond al heel lang op het verlanglijstje van de organisatie van KNIT&KNOT en nu komt het er dan eindelijk van: ter ere van de KNIT&KNOT SummerSpecial brengt hij ons een bezoekje.

Omdat hij ook zelf de tijd wil hebben om de beurs te bezoeken, combineert hij deze keer twee aangename dingen met elkaar. Een bezoekje aan de beurs voor zijn eigen plezier én een ontmoeting met zijn fans en bezoekers van de KNIT&KNOT SummerSpecial voor beider plezier.

Hij laat je gelijk ook kennismaken met enkele garens van Lang Yarns uit hun nieuwe collectie (Atlantis, Merino 120 en 150, Bold, Jawoll). Ook plaids, kussens, sokken, mutsen en slaapmutsen.

Natuurlijk ontmoet hij je graag  en toont je als primeur enkele projecten uit ‘Knit.Sleep.Repeat’.

Aanvullende informatie vind je op de activiteitenpagina.