Leijns Creative Greenhouse

Marjolein en Marjolijn
Standnummer Tafel 1

Marjolein en Marjolijn van Leijns Creative Greenhouse zijn aanwezig op zaterdag  9 september

Marjolijn en Marjolein, vriendinnen, schoonzussen en beide verknocht aan haken,  besloten in 2018 ook zakenpartners te worden en een eigen haakatelier te openen. Om te laten zien dat handwerken niet oubollig is en dat haken juist heel hip en eigentijds kan zijn. Favoriet haakthema: planten!

Planten zijn voor ons dé sfeermakers in huis. Hoewel zelf geen groene vingers qua onderhoud van échte planten, weten we maar al te goed hoe we gehaakte planten tot hun recht kunnen laten komen. Wij hebben zelf ervaren hoe fijn het is de aandacht op je handen te richten en volledig op te gaan in iets creëren. Andere jonge drukke vrouwen aansteken met het haakvirus, dat is onze missie’.

Ons Botanisch haakatelier is inmiddels uitgegroeid  tot een plek waar jij, tussen de hectiek van alledag door, even kan ontspannen. De beide dames ontwerpen voor verschillende bladen en platforms en hebben sinds april, in samenwerking met Yarnsea, een eigen haakboek boordevol plantinspiratie uitgegeven.

Dit haakboek ‘groene vingers’ met 18 gehaakte planten voor in huis, kan je bewonderen en aanschaffen op KNIT&KNOTen er zijn ook DIY pakketjes en andere patronen te koop. Aanschuiven voor het volgen van een botanische mini-workshop ‘cactus, tulpenboket of lavendel’ is ook mogelijk. Informatie daarover vind je op de activiteitenpagina’s.