Wolhobby

Standnummer 057

Wolhobby

Wolhobby: Een jaar vol creatieve verbindingen

Een jaar vol inspiratie, een jaar vol passie, en nu staan we hier met trots en vreugde. Wolhobby, ons geesteskind, viert haar eerste jubileum op de betoverende KNIT&KNOT van 2023. Het afgelopen jaar was geweldig en we hebben nog zoveel om te delen.

In twaalf maanden tijd hebben we een bedrijf opgebouwd dat groeit en bloeit. Onze Facebook-groep telt inmiddels 1500 toegewijde volgers, en op ons YouTube-kanaal, waar we elke week een nieuwe vlog presenteren, hebben we 1100 breiliefhebbers die zich laten inspireren door onze creaties en instructies.

Terugkijkend op het succes van de Adventsshawl 2022, zijn we zo blij met het aantal deelnemers dat nu deze mooie, voor de meesten, nieuwe techniek, in de vingers hebben. Jullie resultaten hebben ons hart verwarmd. En nu, met hetzelfde enthousiasme, kondigen we de Adventsshawl 2023 aan. We gaan een heel andere techniek toepassen, wat weer een prachtig eindresultaat zal opleveren.

Ons “Brei je Blij: Sokken erbij”-project heeft niet alleen sokken gebreid, maar ook kansen gecreëerd voor vier goede doelen. Jullie breikunsten hebben de wereld een beetje mooier gemaakt.

De lancering van het ‘De beste haarband’-patroon laat zien hoe creativiteit en functionaliteit hand in hand gaan. Je kunt nu deze prachtige haarband zelf breien, het patroon is los verkrijgbaar, maar ook als pakket!

Onze handgeverfde garens hebben zich uitgebreid en reiken nu tot nieuwe wolsoorten. Onze basiskleuren zijn beschikbaar in ‘sweater quantities’, zodat je nooit meer zonder jouw favoriete garen komt te zitten.

En nu, op deze schitterende editie van KNIT&KNOT 2023, introduceren we met trots nieuwe patronen voor de creatieve geesten onder jullie. Onze drie nieuwe mutsontwerpen maken gebruik van de Assigned Pooling techniek. Deze prachtige breisteken en het speciaal hiervoor handgeverfde garen geven een verrassend eindresultaat. Elk patroon wordt gepresenteerd als een compleet wolpakket, zodat je meteen aan de slag kunt.

En laten we niet vergeten, tijdens deze nieuwe editie van KNIT&KNOT, is er op onze workshop kraam van alles te beleven! Een unieke kans om nieuwe technieken te leren en samen te breien. Dit wordt een ervaring van Meet & Greet, Show & Shop en Tell & Try. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten, te inspireren en samen te creëren.