Wolhobby

Wolhobby

In 2020 merkte ik, dat veel mensen het moeilijk hadden en omdat draad verbindt, ontwierp ik voor Advent 2020 een shawl. Wat in dat jaar begon met een groepje van 28 deelnemers,  groeide het jaar daarna uit naar 1055 deelnemers! Er was duidelijk behoefte aan.

Om niet tot de volgende Kerst te hoeven wachten, heb ik toen de Lento col ontworpen, een Knit-Along die tijdens de vastentijd (Lent) gebreid werd. Heel geschikt voor mensen die voor het eerst met twee kleuren gingen breien. Dit keer had ik meer dan 1300 inschrijvingen! Op mijn YouTube kanaal plaatste ik allerlei instructiefilmpjes.

Vanaf dat moment ontstonden er steeds nieuwe ideeën. Van juli-september is er het ‘Brei je Blij, Sokken erbij!’-project, voor wie sokken wil leren breien. Ook de ervaren sokkenbreier kan meedoen natuurlijk. Net als bij de Lento col zullen er veel instructiefilmpjes zijn.

En verder zit Wolhobby ook niet stil! Voor dit jaar staan er nog mooie dingen op de agenda, zoals een brei-retreat en een adventskalender [2.0?] én deelname aan KNIT&KNOT. Het is het leukste creatieve uitje in de vakantie, als je die tenminste doorbrengt in Nederland. Ik maak graag kennis met die actieve breiers, die mij inmiddels zo trouw volgen!

Ik vertel je graag alles over de Advents Kalender, die je ook direct kunt reserveren. Patronen van eerdere projecten én actuele projecten zijn, voor mensen die het gemist hebben en ik vertel je graag het laatste nieuws, over de voortgang van een project, dat best ambitieus te noemen is. Het is nu nog in de ontwerpfase is en staat nu nét op de pennen om uitgetest te worden.

Het wordt dus een Meet & Greet, Show & Shop en Tell & Try.  Ik kijk naar je uit in ieder geval!