Mirjam Molenbeek

Helaas is Mirjam Molenbeek niet aanwezig door een sterfgeval in de familie.

Mirjam Molenbeek

Bij MirjamMolenbeek volg je Online Breilessen voor Beginners en Gevorderden (inclusief benodigde, duurzame materialen). Ook kun je er lid worden van de Online Brei Campus: een plek boordevol stap-voor-stap tutorials, een Breicafé waar je al je breivragen kan stellen én andere breiliefhebbers ontmoet, gratis (unieke) breipatronen, een maandelijkse ‘live’ met Mirjam, korting in de webwinkel, en meer!
Daarnaast vind je in de webwinkel van MirjamMolenbeek een ruim assortiment aan de mooiste garens, de fijnste breinaalden en de stijlvolste accessoires.

Op de KNIT&KNOT SummerSpecial kan je Mirjam in levende lijve ontmoeten! Bovendien geeft ze een paar korte introductie workshops voor degene, die haar nog niet kennen.  Zie informatie daarover op de activiteiten pagina’s.

De volgende merken garen kun je er kopen: BcGarn, Erika Knight, Kremke Soul Wool, Opal, Manos del Uruguay, Rico Essentials. Maar ook voor breipakketten voor verschillende breiprojecten én voor pakketten die bij de tutorials in de Online Brei Campus gebruikt kunnen worden, kan je bij haar terecht.

Mirjam geeft op de KNIT&KNOT SummerSpecial diverse gratis activiteiten. Informatie daarover vind je op de activiteiten/workshoppagina.