Twizzter

Standnummer 024

Twizzter

De historie in een notendop:

Onze moeder, een geweldige breister, had vaak moeite om het op afstand houden van haar kinderen te combineren met het maken van winterkleding voor het gezin. Dus bedacht papa een oplossing en maakte een handig apparaat voor zijn vrouw.
De eerste versie van Twizzter 1.0 was geboren (hoewel het toen nog geen naam had).
En pas een paar jaar geleden kwamen wij – Patricia, Gunnar en Christina – op het idee om het idee van onze vader onder anderen te verspreiden. We noemden het Twizzter en gingen door.”

Het bedrijf Twizzter wordt nu gerund door zijn twee dochters Patricia en Christina. We besloten lachend om ons ‘The TwizzterSizzters’ te noemen. Patricia ontmoet jullie heel graag op de KNIT&KNOT SummerSpecial en laat jullie graag zien hoe de Twizzter werkt.
Twizzter is echt een gamechanger. Het garen volgt je als een schaduw. De draaifunctie levert het garen soepel aan in uw eigen tempo. Vergeet het jagen op bollen die wegrollen op vuile vloeren of geïrriteerd raken door het vastzitten van het garen. Of kinderen en huisdieren die tussen jou en je bol komen.

Brei of haak comfortabel in huis of neem je garen overal mee naartoe. Onze uitvinding wordt door Mr. Knitbear als ‘revolutionair’ aangemerkt.
Ken je onze draag- en ophangbare garenhouder niet? Kijk dan op onze website www.twizzter.com  en lees o.a. over de enthousiaste reacties van gebruikers over de hele wereld.

Dit is je kans! Sla je slag op de KNIT&KNOT SummerSpecial. Kom gauw naar onze stand, want op een vorige beurs waren we al in 1½  dag uitverkocht. Als primeur voor KNIT&KNOT geven we een flinke introductiekorting op onze Twizzter.

MIS HET NIET!

Behalve de Twizzter nemen we ook de Twizzterpinne ‘Basic’ en Twizzterpinne ‘De Luxe’ mee.